Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"koleBG\", trenutno je u Srbiji hajka na Miškoviće, iako su podaci o njima poznati već godinama. Šta se čekalo toliko dugo ? Izgleda li \"koleBG\" logično da se narodni običaji nakon stotinu godina izopačenosti mogu vratiti u ispravno stanje ?
PING 125.0.0.3
EUGENIKA I KRETENIKA: Još od Bizmarka sve do danas, Njemačka je oduvijek pokušavala usavršiti čovjeka da bude što efikasniji (da malo troši za sopstvenu stražnjicu, a da bude što više društveno koristan). To se zove EUGENIKA. Sa druge strane, Srbija posljednjih stotinu godina pokušava obrnuto. To se zove KRETENIKA. Dakle, EUGENIKA nastoji poboljšati čovjeka na takav način da pojedinac i sa malo novca bude razuman i društveno koristan. Sa druge strane KRETENIKA nastoji čovjeka učiniti glupim i pohlepnim za mnogo novca i skupocjenih privilegija, da bude iznad zakona, što neizbježno razara ekonomski sistem.
SLUČAJNOSTI: \"koleBG\", neki događaji nemaju ama baš nikakve veze sa mafijašem Slobodanom Miloševićem. Evo primjera: 1 - Godina 1914, mjesec Juni, Gavrilo Princip, uspio atentat u Sarajevu. 2 - narednog mjeseca, Rusija počinje mobilizaciju, rasplamsava se Veliki Svjetski Rat. .... nakon 97 godina, slična situacija ... 1 - Godina 2011, mjesec Oktobar, Mevlid Jašarević, pokušaj atentata u Sarajevu. 2 - narednog mjeseca, Kosovski Srbi traže rusko državljanstvo, da bi uvukli Rusiju u sukob sa zapadnim zemljama (pokušaj zakuhavanja Velikog Svjetskog Rata). Reci mi \"koleBG\" ako ima mogućnosti, da doznaš, ko je Borisa Tadića nagovorio da kaže, citiram: \"SRBIJA JE ZEMLJA IZNENAĐENJA\" ??? Zašto kosovski srbi traže rusko državljanstvo, od stotina i stotina mjeseci baš u mjesecu novembru godine 2011-e ?
Reci mi \"@Mrav\" jel kod profesionalnog čišćenja duše ima ikakvog popusta ako se posluje na veliko ? Jel ista cijena čišćenja duše u maloprodaji i veleprodaji ???
Ma \"@Mrav\" u punoljetnoj fazi svog života, jedan sam period imao seksualne odnose sa maloljetnim osobama, neke od tih osoba sam u.b.i.o prije, a neke poslije spolnog čina (p.e.d.o.f.i.l.i.j.a ili n.e.k.r.o.f.i.l.i.j.a). Pa u tom smislu, zanima me CJENOVNIK kod ispovjednika. Koliko novca treba da investiram po jednoj žrtvi da bi mi grijesi bili oprošteni ? Jel ista cijena za n.e.k.r.o.f.i.l.i.j.u i p.e.d.o.f.i.l.i.j.u ? Gdje se može jeftinije proći, jel kod hrišćanskih ili islamskih čistača poganih duša ???
Izvinite Hrvati , Bošnjaci i Albanci što smo napravili agresiju na vašu zemlju i ubili nevine žrtve i to sve zbog toga što smo slepo pratili Miloševićevu politiku, pogrešili smo što smo sve ratove vodili van Srbije i zato nam izvinite u ime svih Srba i stidim se svega toga! Izvinite bračo još jednom i nadam se da će jednom zauvek mir doći na ove prostore i da ćemo svi Srbi živeti u zajednici sa drugima i da če Srbija pomoči za odštetu nanesenu vašim narodima! Lepi pozdrav Bošnjacima, Hrvatima i Albancima!
\'Dario Lozančić\' a ne znaš šta su ispovjednici, pa kakav si to ti Hrvat, pardon, Bošnjak katolik?
Bravo, prvi korak ka punoj dekriminalizaciji. Samo još kod nas vlada primitivni komunistički odnos prema vutri kao državnom neprijatelju...
pobjegoše nam hrvati, svaka im čast. ja nemam to iskustvo, ali od bližih prijatelja i rodbine imam ih par seda,-osam koji po pola godine ili godinu nisu dobili platu. jedino od amidže kćerka, pametna mlada žena, jednom rekla da se sa svakim mjesecom čekanja sve više uvaljuješ i kad joj nije prvu platu isplatio i rekao \"sačekaj do sljedećeg mjeseca\" nije ništa govorila, samo pokupila sve svoje stvari i ujutro se nije pojavila na poslu još šta im možeš uraditi, to je jedan poznanik napravio, ali tu moraš imati m-u-d-a i debelo zaleđe, jer gazda može imati veze s mafijom, ovaj momak je došao s nekoliko prijatelja, a svi sportisti i gadno izgledaju, i iznio dva kompjutera iz radnje i rekao \"kad mi plata legne, vraćam ti kompjutere\"
konacno jedna dobra vijest