Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da nije terorizam, bar ne onaj klasični. To je vlada organizirala po ugledu na američki twins scenario da skrene pažnju javnosti sa njihovih lopovluka i terora prema sopstvenom narodu. Bombe koje nisu napravile nikakvu štetu i postavljene na nevažnim mjestima govore u prilog tome.
Fa je bio musliman onda bi bio terorizam, vlaska posla.
Terorizam je smišljena uporaba nezakonitog nasilja ili prijetnje nezakonitim nasiljem radi usađivanja straha, s namjerom prisiljavanja ili zastrašivanja vlasti ili društva kako bi se postigli ciljevi koji su općenito politički, vjerski ili ideološki. Kako nije ovo terorizam??? Sad svi govore u HR zbog ovih eksploziva, a prije toga kako je vlada korumpirana i kako se spremaju masovni protesti. Ako se da policiji izvaredne ovlasti kao u grčkoj, onda je vlada iza ovoga.
nakon BREIVIKA evo jos jednog spavaca bombasa-srbopravoslavnog fanatika,extremista,genocidnog teroriste srbina!Pocelo je po VatikanskoKatolickoj Hrvatskoj,ponovo srbociganija pokazuje staro lice!
A kad u BiH samo prdne vehabija ili neko ko lici na njeg to je odma terorizam. Jbmli vam duple standarde.
Hrvatsku ne zarezuje niko ni za sta pa onda oni tako sami sebi prave malo medijske paznje.
to vam srbi postavljaju bombe