Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HRVATSKA PODRZAVA HRVATSKU REPUBLIKU HERCEG BOSNU ZA ULAZAK U EU sluzbeni zagreb i sluzbeni mostar se dogovaraju oko pojedinosti!
\"Bolan ne bio Ivo, kako mozes da sjedis ...\" a sto, da ga ne boli gujca.....????? budala i krivih drva nikad dosta, hehe..
Bolan ne bio Ivo, kako mozes da sjedis sa tim talibanom i mrziteljem Hrvata!? Idioti ili samo dobri glumci, ko ce ga znati!
plin, plin, i samo plin.........haj da se kladimo. Svaka cast, nije da ne treba.
SLOVENIJA NEPODRZAVA HRVATSKU PODRZAVA HERCEG BOSNU.
E sad nam je svima lakse. Sada ce mo umijesto za 400 u Evropu uci za nekih 200-injak godina kad svi budu bijezali iz nje.
podrzat cete nas i kad u nasim pristupnim mapama ne bude mjesta za peljeski most? :)
Pa Krava tebi cemo opet jedan veliki pasnjak odvojiti neces ni osjetiti da se nesto promijenio.... :/
U PEDERSKU UNIJU, U UNIJU NADZORNIH KAMERA, U UNIJU HULE NA BOGA, U UNIJU KOJA POREZIMA PLJAČKA SIROTINJU I NOVAC DAJE PREBOGATIM BANKARIMA.......U UNIJU NATO-STRAHOVLADE I RATNIH ZLOČINA NAD SRBIMA, IRAČANIMA, AFGANISTANCIMA, PALESTINCIMA
BiH podrzava Hrvatsku na putu prema EU
ma sta bravo
FASISTA
bravo Hrvati