Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sejdo na ventilatorima
Sejdo na 6000 kermi, a bosnjo cvili heljp, mostocid
Sta kaze lucka kapetanija na Jablanickom jezeru,... jel zadovoljna visinom?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Osim nacionalizma i inata, stvarno ne vidim čemu tolike negativne reakcije na ovaj most? Em smo ga digli par metara na traženje BiH, em ne zatvara ništa (onda i onaj na Bosporu zatvara Crno More), nema gužvi kroz Neum, proizvođači ne moraju prelaziti granicu da bi prevezli svoje proizvode (i s BiH i s HR strane), lokalci će i dalje u Neum dolaziti kupovati i tenkirati.... sve isto, samo bolje za sve.
Mostom će se voziti samo konstitutivni narodi kažu u NATO!😂😂😂😂😂😂😂
Nema otvaranja dok to Sejdo Komšić ne odobri.
Hrvati se busaju a 80% sadake za most dobili od EU, dok ga Kinezi grade. A i Bosnjama za pamet koliko ste Evropi bitni.
Sejdo zaustavio 😂😂😂
Dobro ga je Komšić spriječio da se izgradi, nema šta!!!
Sebija i njeni respiratori.Optuzit rospiju za visestruka ubistva
Sejdo cita vijest u kafani, ispija svoj stock i samo izusti : Masallah.
By by neum. Zatvoriše ga sa svih strana Samo put Stolac Neum da dobre Bošnje lade jajca sto neko ovde spomenu. Polako ce Hrvati sa parama a tu su pretežno svi sa parama prodavati svoje nekretnine i put Hrvatske . Ko je toliko lud ostati u zarobljenom gradu. Zaista rijetko kad sam čuo i vidio da neko zatvori jedan gradić kao što su hrvati bosni i hercegovini. Nevjerovatno ali istinito.
Kako se nezvanično saznaje, "Pelješački" most će se zvati Most Sejde Komšićoglua a na otvorenju prvi skok pijane laste izvest će sam Komišićoglu.
Oče se Komša i Džefa opet žaliiti ? XD
Jel' u Zenici pustena zaobilaznica u promet?
Odlično!
Kakve veze Sarajevo , Tuzla, Zenica , Maglaj , Bihać i Istočni Mostar imaju veze sa ovim???? Ah, da ...Komšo otvorio predizbornu kampanju prije dvadesetak dana
Bošnjaci vec traze lokaciju za džamiju u Neumu.
na peljeskom mjestu🤔ok.ja ću ljetovati po mojoj Bosni i Hercegovini 🇧🇦🇧🇦 imamo ljepota da ih se ne možemo nagledati za života 😊stoga, #let's enjoy Bosnia and Herzegovina 🇧🇦🇧🇦
Sad ce neum postati slijepo crijevo,sav promet ce ici ce preko ovog mosta.neumljni priprmite si aparate