Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hrvatska je švicarska za bosnu i hercegovinu.
.......ne pretjeruj.......ipak je hr ušla u izbornu godinu..........
Ne možeš to gledati kod njih tako, jer imaju odvojene i predsjedničke izbore, pa su im '11., '13., '14., '15. sve izborne godine. Plus sad su dobili i borbu za evropski parlament, sad ne znam kakav je njihov raspored.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hrvatska je divna država u raznim pogledima. Blago njenim građanima.
Pa? Ne mislim to samo zbog oprosta duga.
eto hrvatska je u eu...a najmanje 60 000 porodica ima primanja manja od 122 eura....kakva su to primanja....pa zar u hrvatskoj nije veca socijalna pomoc?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo!!!
beton država. ukradeš ideš u zatvor da si sanader!!!! kod nas samo pošteni iu u zatvor. kapa dole hrvatima!!!!!
Ko im je kriv kad imaju siromašnih. Kod nas Bošnjaci, Srbi i Hrvati svi begovi, age tajkuni, sve imućni građani.
'ta ce Hrvatska...BiH oprasta pljacku milijardi domacim tajkunima i kvazi politicarima pa opet narodu nije bolje...
Šta samo dijaspore dodje u Bosnu i koje pare ostave sad bi već bili dovoljno bogati ali pokradose lopovi sve
Dugove oprasta drzava koja je svoje gradjane losom upravom dovela do prosjackog stapa. Dugovi se otpisuju samo onoj najvecoj bijedi, sto commie rece za 122 eura se ne mozes ni ubit k'o covjek, oprastaju se onima koji ih svakako nikada ne bi mogli otplatit. Sad ih drzava pokusava uciniti likvidnima da bi mogli opet pocet placati racune. Treba imati u vidu da je Hrvatska zemlja koja legalno prodaje dugove svojih gradjana legalnim kamatarima, odnosno agencijama za naplatu duga kako ih oni zovu. Nakon svih gadosti koje rade ljudima sad ce najvecoj bijedi oprostiti neku sicu, ali to nece stvoriti nova radna mjesta niti ce ista promijenit u ekonomskom smislu. Oni koji su prije bili duzni nekoliko tisuca kuna, sad ce krenut skupljat nove dugove od nule. Strasno je sta su napravili od drzave koja je imala uvjete biti pristojno mjesto za zivot.
eto hrvatska je u eu...a najmanje 60 000 porodica ima primanja manja od 122 eura....kakva su to primanja....pa zar u hrvatskoj nije veca socijalna pomoc?
Što je lijepo biti u EU, koja ima svoje propise i zakone. Zbog toga se naše Vlasti sve više udaljavaju od Evrope, samo da ne uđemo u EU, ili da uđemo što god je moguće kasnije.
procitaj malo da te jadne porodice zive od 122 eura i manje....yebala te takva eu...ako ti treba takva ti razguli tamo
@grad_drina, kao prvo ne psuj! Kao drugo, siromaštva ima svuda, to nam je jasno. A kao treće, šta misliš hoće li se smanjiti siromaštvo ovih ljudi, otpisom duga? Kao četvrto, ne trebaš me ti slati u EU, ja ću čekati da ona dođe u BiH. Kao peto, šta misliš da li bi im Hrvatska otpisala dugove da nisu ušli u EU?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E kod nas se u banci ne mozes ni zaduzit sa primanjem od 200km, ne znam otkud je kod njih to bilo moguce:-o .
...sa 122 eura se ne možeš ni ubiti ko čovjek...još jedna lijepa slika "svekolikog napretka"...
zamisli da porodica zivi u hrvatskoj za 122 eura?
...jbg, samozatajan sam :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
daleko su oni ispred nas,samo kad im vidiš ceste
pizza, to se samo tako cini, koliko god nasi politicari bili korumpirani, bezobzirni, neodgovorni i nemoralni oni su jos uvijek mali pioniri za njihove mafijase, samo sto su njihovi malo bolje upakirani.
Joj pa kud ste to rekli ! Sad ce pola bosne krenut do BiH !
Do hrvatske
a Bosno moja divna mila ponosna gizdava ?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sadakali ovaj zapadni cafirski sdp ?! a kad pogledas ove nase uhljupe iz zlajinog natruhlog sdp-a, ma ni slicni ...
Hvala Bogu vise nije SDP imamo lijepu SDA sve nam med i mlijeko tako divni politicari u svakom smislu.
eto hrvatska je u eu...a najmanje 60 000 porodica ima primanja manja od 122 eura....kakva su to primanja....pa zar u hrvatskoj nije veca socijalna pomoc?