Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Donosi rešetanje i disciplinske mjere. Pogotovo BiH.
Zlonamjerni komentari su ogledalo glupih i zatucanih insana a ja mislim da ce Hrvatska pomoci da se odlijepimo od ove politicke svakodnevnice..nama treba ekonomija, vojna transparentnost, politicko vodjenje drzave koje ce raditi u interesu drzave i naroda koji zive u njoj..
Nista dobro to sigurno
Hrvatska odavno predsjedava samom sobom,..pa to nista dobra nije ni njoj donijelo, a kamo li bilo kome drugome
Ja vas pozdravljam i idem sad da se roknem jer mi je puna kapa života ovog...sve vam najbolje želim i sutra me vidite na klixu 😥🙄🤔
Od hrvatske u zadnjih 25 godina nista fino nismo docekali, naprotiv..prema tome, jedino se radujem sto predsjedavanje traje godinu
trebalo bi biti bolje ja se nadam, ma zahebite mahalske price,moze poljska privuci ulagace onda moze i Bosna
Joj Hrvatska ... i to 6 mjeseci....
ja od 2009 cuo da ce bih uci u europi i do sada pa mi necemo ni uci u europi
Nista dobro!
Ak ga bunu predsjedavali ko Konakovic ...et ti nagodinu zavrsenog Peljeskog mosta !!!
Da mi je Plenkoviceve finansije a Merkelovu moc.
Na sta spade kuca Petrovica
Hrvatskoj predsjedanje ne donosi ništa osim troškova, sve drugo ostaje isto, osim što samoljubljivi Plenković i ostali birokrati, dobivaju priliku za vlastitu promociju, koju usput predstavljaju kao uspjeh hrvatske politike.
donosi mlitavu m8hunu
Neozbiljnu drzavu evropa pokusava da napravi ozbiljnom. Ali tesko to ide na balkanskim vukojjebinama