Komentari (529)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
skinute su sve maske, konačno. Znali smo to i ranije, al sad je i javno. Vlast podržava i motivira one koji šire mržnju. Čuj Mudžahedini u Splitu.. ala su ti utjerali strah u kosti jel da mala?
A što je tu laž, muđaheini su se liječili u bolnici u Splitu
@ivii Izgleda su i u bolnici opasni
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Mislim da je vrijeme da Hrvatski Sabor vrati pravo ime zemlji: Nezavisna Država Hrvatska. Da se brate više ne lažemo
Misliš to sporevsti u BiH ili...? Jer u BiH su bili na vlasti ljudi koji su držali bistu Pavelića (Komšić i SDP)
@Narona I vi ćete, u Nezavisnoj Državi Begovskoj!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Od Franjćeka , koji ih je ( po nalogu) pustio , pa do današnjeg dana , UZPeovska cro bagra , nije se opametila ..Samo srlja , iz provalije u provaliju.. Ali , pročitani ste , i nema tog svetskog medija kojem možete prodati svoju lažnu sliku..pa ni izveštavanjem , direktno iz Haga..( u program). Evropske institucije ( mnoge) , prepoznale su vaš povampireni naconal-fašizam...Zato vam omladina i beži bez povratka... Tako da , samo nastavite tim putem , stožernog UZPea..bute videl..
Čudi me da udruženje novinara iz Sarajeva nije reagiralo i očitovalo se o cijeloj ovoj stvari u hrvatskoj javnosti sa jasnim obrazloženjima o mudžahedinima iz Sirije, koje je trebalo i moralo uzeti u zaštitu. Takođe za osudu je svaki novinarski komentar, koji odražava osobni stav novinara. Jer novinar nije tu da razmišlja i filozofira nego da prenosi informaciju jasnu, nedvosmislenu, istinitu i u skladu sa moralnim načelima. Čudi me da Kulenović već nije pokrenuo ovu temu.
Koliko mrznje u ovoj zeni i ona da dobije nagradu?! SKANDALOZNO!!!!!
Kad neko s prezimenom Pavelic smatra da si prevelik ustasa
UZP-ovluk je i usraški lopovluk. Može se komentarisati samo iskreno pošteni sloj novinara iz HR, Boris i Vojislav su donijeli profesionalne, prije svega ljudske odluke. Ustaški šljam i dalje ostaje - samo šljam. Isto se može govoriti o novinarskim likovima u Srbiji i BiH!
Nisu ovi makli centa u od NDH a primljeni u EU. Kakav onda ima smisao i EU ?
Gledaj joj njuske odvratne
Najveci izrodi su uvijek bivsi srbi ( ova se preziva Petrovic) jer samo najogavniji izrodi mogu mogu pricati protiv svojih korijena i dokazivati se svojoj novoj naciji. Budi sto jesi zauvijek.
opet ce bosanci i hercegovci poletiti na hrv.Jadran bez obzira na otvoreni fasizam HDZa i presudjeni UZP. Smrt fasizmu!
i opet će Bošnjaci glasati za Komšića i SDP ljude koji drže bistu Pavelića. Smrt Fašizmu
Sve mi se cini da sam je sreo u zoo vrtu
Boris Pavelić vratio nagradu. Čak i Pavelićevoj lozi ovo bi ispod časti.
Komunjare sa indexa i novog lista nikako da shvate da su oni samo jedan manjinski perfekat
@Bh1hrvat1 halooo nekomunjaro nek ste vi vecina ustase iz kamenoloma. Tamo se vidi koliko vas podnose pravi hrvati. Ocima vas ne mogu vidjet vas ercegovce. Bijele carapice i crne cipelice. Koji ste vi seljaci samo da znas. Gadi mi se kad vidim ko sa nama zivi
Sve ustase redom ustase pa srbe redom poklase( pjesmica iz udzbenika 1. razreda ustaske nejaci)😁😁😁😁
Tzv Mudzahedini i vehabije nisu uopste problem na Balkanu. Problem su NeoUstaše kojih je daleko veći broj. Čim su oni bili uz Hitlera, zna se na šta su ti zlikovci sve spremni. Ni zivotinje im nisu ravni.
@the_user i bosnje su uglavnom bile uz Hitlera
@KrajisnikPrgavi i danas su SDP i Komšić su držali bistu Pavelića u svome uredu
je ruzna hebo joj praljak (pas) mater!