Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkud toliko muskaraca?
Tako je bilo i kad su bjezali odavde u ratu.
svi vojno sposobni... treba ih poslat u sarajevo. al neće bošnje pomoć ljudima, jaki su samo na riječima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj strikan policajac ovu nesto pohlepno odmjerava...:)
Sad samo preusmjeriti ove izbjeglice na teritoriju odakle su protjerani Bošnjaci, ionako su ta sela prazna, kuće stoje nenaseljene ali obnovljene, a RS ima pad nataliteta. Dobro i jednim i drugim i trećim.
ova na prvoj fotki mi izgleda ko prava europljanka.
usrali svoje zmlje pa hoce i tudje, sve u prikolice i nazad neka se bore sa onim sto su sami napravili.
Izričito zahtijevamo od kljixa da otvori korisnicima portala komentare, na Meddžidine laži i optužbe protiv Predsjednika Republike Srpske, srpskog naroda i EU.
Mi ne trebamo Arape da nam guze Hrvatice. Oni poslije wc-a isto peru guzicu hladnom vodom.
Naumilo islamizirat Europu i sta bi :)
Zanimljivo mjesto za izbjeglice.. mislim na naziv :)
E ovo je vec lijepo, sad mogu potvrdit ono sto sam pretpostavljao u ranijim clancima. Fino fino.
Nema incidenata, čestitke Hrvatima, a s*bi izbjeglicama naplaćivali 10e flašu vode, 15e za sendviče i s*pski taksisti pljačkali izbjeglice i izbacivali ih na pola puta, stoka genocidna
heheeheh glup si kako će preko Republike Kosova da idu dužim putem :D :D, lijepo smo ih primali u Preševu, nahranili dobro i dalje su nastavljali za s*biju gdje su ih ovi pljačkali, čak su s*bi i koktele bacali na njih, ali naravno s*pski mediji su to zataškali
o evo ljubitelja pegaza, konja turskog vazala k*aljevića m*rka, jesi pit'o babu ko je jeba uz tarabu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)