Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Misle se oprati od zločina nad Jevrejima u Jasenovcu na ovaj način. A ovaj konj ministar, da znate odakle je porijeklom, ne bih rek'o da bi ijedan Jevrej tamo opst'o da je živio tamo u vrijeme II svj. rata...
Linijom manjeg otpora🤔
A Srbe etnicki ocistili
vanagoo ljudski
Hrvati gledaju svoj interes. Ne pišaju uz vjetar za razliku od Srba. Znaju da Jevreji iz američke duboke države vladaju svijetom.
Srbija priznaje Palestinu i još šalje pomoć Palestini.
Napadate Hrvatsku a znate da se moglo glasati i protiv? Izrael je veliki hrvatski savezni, sve veći svaki dan. Imamo dosta toga zajedničkog u pogledima u budućnost. Izrael pruža ruku i BiH ali ju neki odbijaju.
Izrael je genoccidna drzava
Ovaj lijevo ima sve predispozicije da nadmaši našeg Halida Genjca
Smradovi
Još večeras kad daju 12 poena Izraelu.
Papa Marko P.
Jebes falus od drzave kao da je ona bitna igraju citav zivot kroz istoriju da ih okupatori vode naucili zapadni konjusari tako.
I njih zadesila Palestina aBda!
Bilo je više suzdržanih. Klix njih ne komentira, baš je lijepo vidjeti pored koga živimo.
Izrael poznat po hrvatskim kibucima poslije drugog svjetskog rata, kad su pomogli cionistima da kolju Palestince i zato su dobili zemlju, onda su se vratili u HR i osnovali "domoljubne" partije Jedan od njih je i otac Ive Goldteina sto zna da gostuje na N1
Lažeš kao pas.
Sram nas bilo, dok je kod HDZ država nam nula