Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dajte to se svima moze desiti , zena im polozeno i istekla pa nije ubica kolko vas krene na more kad isteko pasos trbao bi biti onda terorista jer si probao uci bez validnog pasosa.Djevojcici brz oporavak
Odavno jedan politicar/ka nije uputio moralniju poruku i izvinjenje. Ali novinarima, lesinarima, nije ni to dosta nego bi je razapeli dok se raspada.
Zena je stala, i pruzila pomoc, to se moze svakome desiti, koliko nas zna kad nam dokumenti isticu?
Pa dobro,nadat se da curica bude dobro,ova iskreno žali,primit će odgovarajuću kaznu i to je to. Ne treba sada šutati osobu koja leži
Čime se ova rani
relano, zena nije kriva .. dobro je reagirala .. a sad za vozacku i produzenje, ne moze se osporiti cinjenica da ima polozen voz.ispit, a produzenje vazenja je tehn.stvar, moze dobiti kaznu i nista drugo ... Ostavka je moralna stvar, kaze neko pritisak javnosti, pa on utice samo na moralne ljude, ona je vec ranije ponudila ostavku ... Bitno da je dijete dobro ..
ne mora ni biti kriva, ovo KD je svršeno i iz nehata....nedaj boze nikome
I da je znala ko smije legitimisati ministricu, niko ?
aaaaaaaa i Fadil premijer je to mislio, pa ga .ebase, kazna, ode vozacka na par mjeseci ...
Teško se njoj rastati sa foteljom.
Ovo ni kod nas nema. Zamisli nije znala...zamisli, odnosno izmisli.
bolje da ljulja, nego da žulja..
Nisi ku*ac znala ba. Haj da je 2018, pa haj i 2017, ali prije tri godine. Nabijem te ba
Šta ti znači pritisak javnosti! 👏👌