Komentari (293)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel' se ono i hrvatski književnik Krleža žalio na hrvatsku kulturu? "Sačuvaj me bože srpskog junaštva i hrvatske kulture".
@BobaBGD1970 Krleža je uvijek govorio o Bošnjacima u superlativu od stećaka preko džamije do jezika. https://www.klix.ba/magazin/kultura/tako-je-govorio-krleza-o-bosni-bosanskom-jeziku-muslimanima-steccima-bogumilima/140605024
@BobaBGD1970 Svakako su nas zvali, ali najispravnije je to uradio Ilija Garašanin u Načertaniju. U istom stoljeću Zemaljska vlada je dala podršku zahtjevu grupe Bošnjaka na čijem čelu je stajao Mehmed-beg Kapetanović Ljubušak, tadašnji gradonačelnik Sarajeva, za izdavanje političkog lista. Prvi broj lista Bošnjak izašao je 2. jula 1891. godine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Inzko je jako zabrinut zbog mosta samo jos nezna gdje taj most treba da bude,uveliko se nasekirao co'ek😁😁😁😁😁
DEBELA, zakuni se da će biti!
IZBORNI ZAKON! Najnovija situacija oko Peljeskog mosta je identicna onoj sa Revizijom Tuzbe. U slucaju pokusaja pokretanja arbitraze na Sudu Ivanic ce biti neutralan ili ce glasati kao i Covic sto znaci da arbutraza nece moci biti ni pokrenuta. Sta ovo znaci? Znaci da su Bosnjaci pogrijesili sto su dozvolili da Hrvati izaberu HDZ katolickog cetnika Covica u Predsjednistvo iako su to mogli sprijeciti. Kako su Bosnje glupe ponovit ce istu gresku i 2018.
Veleizdaja je omoguciti neprijatelju drzave koji kao spijun zastupa interese strane drzave da bude biran u organe vlasti. Spijuni se hapse i procesuiraju a ne dovode na vlast (kakva glupost glupih Bosnja). S toga izborni zakon se ne smiije mijenjati po prijedlogu HDZ katolickih cetnika a ako bude mjenjan onda treba raditi to tek nakon uspostave gradjanske RBH bez fasistickih aprthejda, genocidne tvorevine i tzv FBH.
Tvrditi da je međunarodno pravo na BIH strani zbog slučaja arbitraže sa SLO je potpuno nepoznavanje slučaja. SLO je inzistirala na arbitraži upravo zato jer joj međ. pravo NIJE davalo nikakve šanse u svojim ekspanzionističkim zahtjevima. Arbitraža sudi prema pravilima koje dogovore stranke a SLO je iz pozicije moći tada, stavila u Sporazum odredbu po kojoj se njoj MORA dosuditi teritorijalni dodir sa otvorenim morem. Nisu ni to dobili na kraju.
Ne razumiju sarajevski hostapleri sto uopce znaci arbitraza... mali ispravak: Slovenija nas je ucijenila sa arbitrazom za ulaz u EU,kao i prije toga ucijene za ulazak u NATO... sve su popusili ;) p.s. bravo za komentar
pa i Bosna neka stavi to mora ILI... će biti tako i tako!
ustase sikter iz BiH
Krmaca prava. U cvarke je pretopiti.
ahahahaha evo je pred izbore,stara tema MOST ;D
Svi prestavnici hrvaskog i srpskog naroda nebune se i zasto se sada bune i ovi iz SDA sada je kasno....
pa neka grade ljudi. nije kao da cemo mi doci pameti i praviti luku u skorijoj buducnosti. mozda tamo negdje za 100tinjak godina i mi dodjemo pameti pa dodjemo do toga da gradimo luku u neumu.....i onda ga fino srusimo i cao.....a za 100 godina ce most svakako dotrajati i morat ce da se rusi.
GABRIJELA, mnogo si se ZANIJELA
Nema vam druge džamijaši, nego a platite malo deviza Srbima za eksplozivu?!
to što je kolašnac dao go onom Kurtonu u Komjuniti Šildu to je nebitno... jbla vas ova i pelješački most...
Ishitrena je izjava hrvatske ministrice. Da se ugrozi izgradnju, dovoljno je deset kila kvalitetnog C4, postavljenog na pravom mjestu. U tom su Srbi eksperti, pa ako se desi da nakon spajanja mosta cio most legne, znate gdje da se obratite. Bosnje sa tim nemaju veze , posto su i onako bez veze, u svakom smislu.
Cuj odobrili pare a suglasnosti nema zele na crno da grade sa tudjim parama
J...m li vam majku žoharsku.Sve najbolje od Yuge vama došlo,a sve ustaše i kvislinzi bili