Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravo sam ljubomoran kako se u Hrvatskoj obracunavaju s korumpiranim politicarima a kod nas nista
nije to radi "šminke" već su ljudi skontali da s lopovima i kriminalcima ne mogu naprijed, pa malo po malo čiste... da bogdom i kod nas se hoće hapsit političke glavešine koji su nas doveli u ovakvo stanje...
naravno da je sminka....ona je sdp kolateralna steta......sto ne uhapse linica koji je otpisao prijateljima milijarde poreza??? ...nju hapse zbog 20 000 kuna i nekog racuna u restoranu a ovamo covjek ljetuje u dubajiu i voza se jahtama......smijurija od drzave...ako misle da to evropa nije skuzila gadno su se syebali :))))
uh, što bi ja to ................
Kako se nazivaju zene iz Siska??
sisacko mlohavacka premijerka
hebo li vas Tudjman fasista..
Onoj našoj fašistici odbiše 10% od plate i to je to... Pojeo vuk kenjca!
hapsi se u hravatskoj i nakon ulaska u eu.nema labavo.eto zasto treba uc u eu i dobit dobre standarde po svim poljima.pa i mlijekari moraju da poprave standarde ako zele da izvoze,jer ovo kako oni rade nista ne valja.
sto nezove Pusicku upomoc il Kurca habzburgosk pionira
Сисачица:)
tako se to radi