Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je se za... vama zdravima. Covjek kad se razboli promjeni misljenje o svemu i drago mu je kad procita ovako nesto. Ja sam obolio od multi plaskeroze i koristim kanabisovo ulje koje mi pomaze i koje nema veze sa napusavanjem.
Covjek moze spavati, jesti, funkcionisati.. Nemoj se sprdati s glupim pitanjem. Fakat ulje pomaze!
Pomaze bolje vec i jedno farmaceutsko sranje. problem je samo sto nije legalno pa krsim zakon.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve droge legalizovati, kriminalce poslati na biro a za narkomane ce se prirodna selekcija pobrinuti.
podrzavam trebalo je to davno uraditi
Imao sam druga jednog Taj se nije cuv'o mnogo Radio se cim je stigo I pevao dana svakog: Ribe muvam, lepak duvam Pivo pijem, glavom bijem Belo volim, sitom solim Travu sadim, venu radim Glava puna tripova Kao Mandrak trikova U pamcenju imam rupe Al me za to boli dupe Rokam votku i tablete I lakove za parkete Uvek kul, a nikad strejt Zato volim ovaj svet Ovisnik sam to je jasno Za skidanje sad je kasno
Onda bi mi svi mogli uzgajati to ljekovito bilje, a ne ovako ja komsiji ubacio par sjemenki u kukuruze i kasnije pomogao policiji da odkriju uzgajivaca :).
Da li ce biti i u Bosni ikad, planiram pokrenuti proizvodnju konopljinog ulja, sad samo da vidim kako ce to proci oko papira i dozvola i da li ce to moci.
Glupi bosanci.... Kad smo ikad mi ovo trebali uraditi; odmah nakon holandjana. Hercegovina je perfektna za uzgoj. Ali ne, kao i sve ostalo, sachekat chemo da svi legalizuju, pa chemo josh sachekati 10 god, pa mozhda i mi legalizujemo. Mogli smo davno stati na noge kao drzhava, samo da smo legalizovali marihuanu. I onako se pushi i prodaje, josh samo da je porez na to....
"Trava" je ionako mehlem u odnosu na duhan.
ko da nismo dovoljno ludi,samo nam to još treba!
a kako uvesti zlo, nego da ubijedis ljude da je to dobro
Ne govorimo ni o Safetu Susicu nego o marihuani, sta hoces time reci?
Narkomani će odma misliti, moći ćeš otić i kupit ko žvake.