Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao prvo, lik je tenkre totalni, kao drugo i ovaj kole je tenkre, a kao trece hus je najveci tenkre ovde. Mnogo veci od ove dvojice gore navedene.
Lik ima dosta stvari o kojima ima pravo (Slusao sam ga ) e sad ce ga proglasiti ludim , asamo da ga uklone ! Medjutim pozitivno ljevica se ponovo polako budi !
ВИ БАЛИЈЕ СТЕ ДОБРИ САМО ЗА ХУМУСА. ХАХАХАХАХАХА!!!!
Sta su Srbi uzeli ili prisvojili od drugih naroda: 1. jezik od Bosanaca 2. pismo ćirilicu od grkomakedonaca, Cirilo, Metodije itd 3. himnu "Boze pravde" iz pozorisne predstave Davorina Jenka 4. teritoriju vecim dijelom od Albanaca, Bugara i Madjara 5. zastavu od Rusa a dvoglavog orla od Bizanta 6. tzv. srpska ratnicka pjesma "Mars na Drinu" je ustvari plagijat bosanske pjesme "Sehidski rastnak" 7. tzv. srpska pjesma "Tamo daleko" je plagijat stare turske pjesme jos iz stare Turske 8. gusle od Ilira s Dinarida 9. narodnu nosnju od Rumuna i Turaka 10. kuhinju vecim dijelom od Turaka 11. vjeru od Bizanta 12. tri prsta od nacista 13. sajkacu od Austrougara 14. srpske turbo-folk poskocice i dan danas plagiraju od Grka i Turaka itd itd itd mali je ovo prostor da bi se pobrojalo sve, uglavnom mozete sve dokaze o tome naci na netu, prvenstveno wikipedia.org Ima li taj narod ista svoje vlastito a da nije uzeo od drugih??????
Krvatsko-ustasko genocidna stoka.
@commi ovaj me podsjeća na tebe.
Izvinite Hrvati , Bošnjaci i Albanci što smo napravili agresiju na vašu zemlju i ubili nevine žrtve i to sve zbog toga što smo slepo pratili Miloševićevu politiku Velike Srbije, pogrešili smo što smo sve ratove vodili van Srbije i zato nam izvinite u ime svih Srba i stidim se svega toga! Izvinite bračo još jednom i nadam se da će jednom zauvek mir doći na ove prostore i da ćemo svi Srbi živeti u zajednici sa drugima i da če Srbija pomoči za odštetu nanesenu vašim narodima! Lepi pozdrav Bošnjacima, Hrvatima i Albancima!