Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U cuzi u Splitu u guzu primi kitu !!!
To je srpski heroj, za njih to nije ratni zlocinac. Prvo je bjezao pa ce se onda praviti lud, kao i svi ostali...
@Baton® Zato vi crkošte za Naserom
Hrvati su im pencilin
@Dobojlija92 Realno, ukoliko sta bude, Hrvati ce proci kroz Srbiju
@Dobojlija92 Hrvati su barem svoju sramotu trpili 40 godina kroz obrazovni sitem (istorija) bivše SFRJ , dok u vašim sadašnjim udženicima ni pomena o vašem "junaštvu" devedesetih.
Ne znam zasto, ovaj lik mi je posebno odvratan.
Dragan promjenio ime misleci da ga nece pronaci. E pa ne moze tako, ima ona "kad tad. Ako je nevin zasto je mjenjao ime???
Nedjela se moraju kazniti ma tko god ih je činio, ako nam je stalo do pravde i do boga.
Sad ce se "kapetan" da pravi lud, da ima amneziju ili nesto slicno. Samo lazu, podmecu i obmanjuju. Dobrica Ćosić, „otac srpske nacije“: -„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ -„Laž je srpski državni interes.“ -„Laž j
Laž je u samom biću Srbina“. -„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“ -„Srbe je toliko puta u istoriji laz spasavala"
Danke Croatia
E sad ime i prezime i srednje slovo...sad ce ti rvati da suknu ...domacinski , proces ce trajati sve do poslednjeg €ura sto imas ...,i tek onda presuda.!
Kad tad tko je god cinio zlocine sa sve 3 strane mora da kaznu dobio zbog toga! Jedno na taj nacin nekak konzenzus i mir se moze postici ovdje
@JeSuisCharlie4 Slažem se, samo sto se u našem slučaju kažnjava samo jedna strana i naravno da ce uvek biti animozoteta.
@xlenax kažnjava se uglavnom agresorska strana,ima li primjer da je neko iz Hrvatske i Bosne odlazio u Srbiju i tamo činio zločine? NEMA
A zasto i mi ova goovna ne cistimo iz drzave?
1. Fašiste 2. Mozemo, cim se uspostavi normalna vlast...(Svi oni koji su bili na strani Agresora, koji su pocinili Genocid koji je priznat, mogu biti iza Resetaka= barem njih 30 000) - Nek ti je Babo, mora biti iza resetaka 3. Ovo ne razumijem, i ti vjerovatno ne razumijes sta si rek'o al et, nek stoji
@Dobojlija92 , Sta im fali po 10-tak godina u KP dom Zenicu, da Sapune skupljaju haaa? :D