Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ode Hrvatska sa Balkana. Naši teletabisi inate se sa zemljom sa kojom imamo najdužu granicu, mnoge kulturne i radne veze i jedina granica sa Evropom. Alternativa je Srpski svet, litije i kamionske blokade preko ceste. To nas čeka ako nastavimo ovako.
To je velika stvar. Ušli u Šengen, uveli euro, sa SAD-om potpisali ugovor o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja, osvojili treće mjesto na SP u nogometu. Napravili sve što drugi nisu. Najjače mi ovo kako će prevoznicii iz BiH sada imati problema. Čim treba poštivat procedure i zakone eto problema. Zato je tu otvoreni Balkan kao perspektiva. Ha ha ha
Nemaju svoje valute, pad eu znaci i pad hrvatske. Svadja sa eu znaci blokiranje svih fondova. Ne postoji vise slobodna hrvatska.
Lijepo se probudit u Schengenu
Svaka čast povijesni dan sviđalo se to kome ili ne.
Napokon s našim susjedima Slovencima u eurozoni i Schengenu! 🥰🥰🥰
U BiH moze uc tko god hoce, od Rusa do Arapa, ne ide to tako u EU. EU vam prijeti uvodjenjem viza radi toga, ali to vam mediji ne prenose. Jedni Rusofili, drugi mašu zastavama turskom sultanu, a svi bi u EU. Zato jeste tu gdje jeste, nitko vas ne koči osim vas samih. Kaže se: Izraele, u tebi je propast. Malo manje ljubomore, normalnim ljudima na Zapadnom Balkanu sve najbolje. Ovi zavidni neka rintaju u Binga i cekaju vikend za skoknit do Lidla u HR
Korisnik Pravastrana napisao da HR koci BiH u EU, pa dali smo vam zeleno svjetlo za status kandidata. Brate dobrom dijelu u BiH uvijek netko drugi kriv. Ne možeš ići naprijed i biti TOLIKO nesređen i bez zakona
Hrvatska je vanjska granica EU od 2013, a sad je i vanjska šengenska granica.
I Bugarska tačno za godinu dana uvodi euro
Ne uvodi. Planirala je, ali još ne ispunjava uglove.
Uvela Euro i Sengen a zivi uideologiji NDH.
Zato smo gradili Peljeski, taman posla ulazit u bizantska posla
Ponosan sam sto je hrvatima medju tri najbolje stvari koje su mogle staviti na kovanicu veliki srpski naucnik Nikola Tesla!
HR nikad nebi imala šengen i EU pristup da nije napravila oluju. Zašto? zato što bi imala kočničare! jel kao BiH danas? jeste! Pa zašto i BiH nije napravila oluju?! Zamalo! BiH se branila! i oslobađala i kad to vidješe sotone rekoše stop mir! koji mir?! stanje po stanovništvo, u miru nije dobro rat je!.
Virujen da bi BiH puno više odmakla i prbližila se EU da Srbi nisu polurusi, Bošnje arapi. Interesantno je da u Bosnu bez vize ulaze Rusi, zemlje Afrike, arapa. Tako se ne ulazi u EU.
Arapi ne, a u citav Z Balkan Rusi mogu bez vize
I da nas vi ne kocite
mogu li se kune mijenjati jos uvijek... Ostalo mi je nesto oko 300 kunica.
"Visina minimalne plaće za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2023. utvrđuje se u bruto iznosu od 700 eura (minimalna plaća za 2023. godinu iznosi 5.274,15 kuna)." Ehh eto da BH gazde vide da čak ni ova plata ne zaustavlja odliv radne snage, da ne bude poslije kuku lele.
Nema brige..sad ćemo i mi ubrzanim tempom ka EU.....malo kasnimo ali biće to sve uredu za stotinjak godina.