Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta vi mislite kome mi prodajemo municiju?
nema kome je ne prodajemo vjeruj mi. nema tog svjetskog zarista u svijetu u posljednjih 10 godina gdje mi nismo prodavali municiju. a Bgm i visak naoruzanja.
pa amerima naravno, imaju vise milionerske ugovore......
pa sta,hrvatska je za vrijeme oluje nabavika oruzje i tehniku iz bivseg sssr nasljedstvo rusa,pa,su ga koristili protiv srba jeste li znali ako nistw javite i cnn
Ako je druga isporuka otišla na dva dana prije agresije na Ukrajinu a bila je ruska vojska mjesec dana na pripremi agresije na granice,tada se znalo šta se sprema. Kažu da je to Milanović isforsiirao isporuku.
Šestogodišnji Riad Šestić iz Sarajeva treba pomoć dobrih ljudi za operaciju u Turskoj 17012📞 Okreni taj broj možda baš ti trebaš da se završi sakupljanje novca za pomoć.
Sa ovim motorima ce mozda bas i pucati po Hrvatskim dobrovoljcima. Balkanska posla.
Brexit HR.
Odavno je Hrvatska pod kontrolom Rusa
Pa i Ukrajina je prodala jurisne heikoptere Hrvatskoj pred oluju.
BiH je u Afganistan izvezla oruzije, municuju i djelove za oruzije vrijednosti od mnogo mnogo miliona KM! Mojne da se nešto mi fini pravimo.
Hrvatska je onda saučesnik u agresiji na Ukrajinu
1 javelin 170000 dolara
od vazduha....zraka se neživi
23 motora 3mil.eura- Pa skuplji motor u mog golfa.
Zavod u V.Gorici ne proizvodi nista. Najvjerojatnije se radi o generalnom remontu motora za helikoptere jer su oni licencirani za popravke ruskih masina. Ili su im prodali motore helikoptera Mi 24 hind( poznati iz filma Rambo u Afganistanu) koji leze u Gorici od Oluje. Trece nema.
jadni su to motori što ih Hr pravi.
braco oni ih prave, mi ni za kosilicu nismo u stanju napraviti
Zato padaju ko kruske s neba