Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitam Rep.Hrvatskoj!
Susjedi odose u Europu a kod nas se jos raspravlja gdje su najbolji cevapi i treba li nama Mcdonalds ili ne.
RH je vec sad EU.infrastrukturno razvijenija od pola ovih sa istočno bloka.srećom da ste bi bosanci kraj nas,jer gdje bi drugdje vidjeli ovakve ceste i ulazili na suprotni ulaz na autocesti?
ajd sta lupas gluposti, nisi ni procitala ni jedan komentar. vecina komentara je cestitam. tipicna dalmatinka.. ps jel ti marijana sto u rodu, pusa :)
E vidicemo dal se isplatilo mijenjat YU za EU.
Jasno mi je kad vidim ogromnu kolicinu ljubomore i zavisti na srpskim portalima jer su dobili po nosu od Hrvatske u svakom mogucem smislu, od vojnog do ekonomskog...ali mi nije jasno otkud ovoliko zavisti i ljubomore na Bosnjackom portalu... Pozdrav iz suncane Dalmacije svim ljudima dobre volje. ;)
cestitke komsijama!
nemojte se previse nadati od eu...kad ti pocnu sve diktirati kako ces sta ces...da se mene tice ne bi ni ulazio...bez njih stoput bolje ali mi to nemozemo iskusit jer nam je vlast u s.ranjima....govorite sta hocete ali tako je vidjece se sa hrvatskom...
Mislim da malo izmisljas jer ti i bus pun afrosa ne mozete u EU, pozdravi staru i seku!
Posto si glup, da ti pojednostavim: prvo ja pa bus pun afrosa ti razvalismo seku i mamu, i to za male pare. I drugi put.
Ko tvoja mama i sestra?
skutorcic, nisu u istom fahu ko tvije. usput, zahvali im se za ono jutros, primise me preko reda a ispred mene bio pun autobus afrikanaca.
Super imace sta stara i sestra da ti rade!
Lijepo, sada ce i rumunski i slovacki penzioneri imati gdje graditi staracke domove i imat ce im ko prati guzice pod stare dane.
Sretno susjedi!
MOŽDA I NAS POVUKU ZA SOBOM
SRETNO HRVATSKA. OVIM TEMPOM MI ĆEMO U ISTI KLUB MOŽDA ZA 30-40 GOD. MANIMO SE PRIZEMNOG NACIONALIZMA OD KOGA IMAJU KORISTI SAMO POJEDINI POLITIČARI I NJIHOVA RODBINA I PO NEKI PRIJATELJ.