Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Todoricu hoce da te sto prije strpaju u zatvor i da stave tacku... sta ima ti da skupljas nekakve dokaze protiv kradeze ... ma hajde molim te...
@NIVEAAA ako se neko prihvati tolikog biznisa onda mora da zna i da ima i odgovornost prema tolikim ljudima i njihovim porodicama.sve velike firme su u kontaktu sa vladama drzava upravo zbog velikog broja radnika koji zaposljavaju,ovaj niti je smio dobijati tolike kredite i razgranati se kad za to nije imao pokrice i trebali su ga ranije tuziti dobavljaci cim je poceo da vrda.hrvatska sad ima njegovu imovinu ali je pitanje koliko se moze od toga nalpatiti.grska je do sistem, do banke i dobavlj
Svašta li će na poštena čo’jeka
I Hvatskoj tranzicija jeba majku za sva vremena.
Mora da nije dao dovoljno para za HB🖕🖕🖕🖕🖕🖕
bjezi todoricu.. dosta si im daao
Hapsite bandu hrvatsku
Neko je ispao iz hranidbenog lanca i neko je popusio kod ucjenjivanja i polakomio se pa je sve izaslo na vidjelo.Ivica je potrosio 250 miliona km vise nego je smjeo i sad sta je tu je.Ako za 35 god.rada nije sklonio lovu da joj se udje u trag treba ga zatvoriti. o izrucenju i zatvoru nema ni govora to je misaona imenica.Svi ce se namiriti polako i sigurno.Vlada jedne zemlje clanice EZ stoji iza toga sto znaci da selameta ima.
Todo se noge ufatio sa punim koferima love.... papci okaz, otpusteni ste....
nije to on mogao sam uraditi veliki krug stručnjaka je to mozgalo iz veliku pomoć državnog sistema,ako nije tako evo glave.
Dobro jutro, dobro ste se sjetili.
Kad će kod nas ovako? oh da nikad jer mi smo ovce i uvijek biramo iste...
Mozete ga povuc za onu stvar! Vi ste ga i stvorili i omogucili mu sve to pa sad kao potjernica!! Ista stvar sa nasim firmasima gdje firme pripadaju SDA stranci i Bakiru tipa Bingo, Hifa... itd..
Važno je da ima volju za povratkom u domovinu he he
hoce ovrhu da mu urade ;D
Tod je kralj hahaha sakrio se levatima
@kuš'našljivu A sad safari, zbogom požari ha ha ha
nemojte na ovog konzervativnog demokršćana, ako se tako naziva lopina koji je zamracio milijarde
Dajemo jeftino polovnog baketa za ovog cojka..