Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...glavni ciljevi zapada su ostvareni...balkan iscjepkan na banana-države, socijalizam uništen, kroz rat instaliran kapitalizam nastao na pljačkanju, nato dospio i na istočnu obali jadrana...glavni izvođači radova (osim miloševića) nedirnuti, vrhovi bezbjednosnih službi nedirnuti, srednji i niži ešalon zločinaca procesuiran...na kraju, svima se "halalilo"...i?...idemo dalje, u vesele boje kapitalizma...
commie glas razuma
...narod je kao i uvijek, kolateralna šteta promjena...kako, uvjeren sam, u sebi misle i naši lideri "ko mu j­ebe mater, razmnožavaće se i dalje"...
PRIKAŽI ODGOVORE (38)
Ljudi koji su izginuli, izginuli su uzalud. Pri tome ne gledam samo jednu stranu nego sve tri!! Sto je najgore, narod nece nista nauciti iz svega ovoga I opet ce dozvoliti da mu djeca I unuci ginu za tudje interese Sve je ovo pijaca: daj ti meni ovo a ja cu tebi ono isl... Narod ima vlast kakvu zasluzuje!
Vel sejd...
Pricaj srpski,da te celi svet.... bombarduje xD
Slike iz Vukovara pokazuju uniforme JNA, kao i kod nas 90-tih. Srbija je preuzela sve što se tiče Juge tj. pravna je nasljednica Jugoslavije pa priča o nepostojanju ne pije vode nigdje osim kod debilnih politikantski nastrojenih sudija. Ko su sudije da pozivaju na smirenje, suživot, razumjevanje isto kao da su filozofi a ne djeljitelji pravde. Sud je farsa i kroz njeg se prikrivaju mućke zapada i planovi o stvaranju 7 sirotinjskih država Balkana koje konstantno međusobno imaju zategnute odnose.
kome vi vjerujete onim pedofilima u nizozemskoj ili ljudima iz srebrenice i vukovara.
Pravda ne postoji... Osim na onome svijetu. Ko vjeruje...
Ja vjerujem da postoji.
PA kako ces traziti krivca kada iza raspada JUGE STOJI USA,,,kao sto iza akcije oluje stoje USA I SVABIJA,,,Mada vecina srba misli da im je Amerika neprijatelj,,,jeste ali regulanrim Srbima.Srbija nikada nece biti optuzena jel amerima je trebao neko ko ce raz*** jugu,,,isto sto su im je od Bosne bio cilj napraviti palestinu dva,,,.Draga ameriko evropo reci ti nama gdje nestade historisko blago ispod Vukovara....
Mutavi Srbi traze pravdu u Hagu :-))) Hrvati me ne cude. Mogli bi tuziti i Jevreje i Cigane za genocid nad ustasama u 2. svjetskom ratu. Narod bez srama.
lik :-))) Dobar dan. Kako si? Evo ja se jos pomalo budim. Nisam jos ni doruckovao ovaj zapadni hljeb. Pijem zapadnu kafu i sjedim na zapadnom poslu. Sinoc sam vozio zapadni auto kod zapadnih mehanicara i izgubih dobra dva zapadna sata na zapadne gluposti. Sta ima novo kod tebe?
E moj lik, da je meni zaboraviti sve sto sam procitao, cuo i znam o vama Hrvatima, lakse bi mi bilo. "A sto sestro jadis jade da pobrojis bezdanice to ne mogu knjizevnici a ne sestre bezbratnice" Sjetim se tako nekih stihova i nikako ne mogu da vas zaboravim, a volio bih da mogu. Vi ste bacali ljude u jame. To se tesko zaboravlja.
što be reko nas narod ---*** se a nikome nije ušo...
dakle, draga braco srbi i hrvati, nastavite gdje ste stali, mislim ono sa klanjem i marisanom, mozda bude vise srece u odluci o genocidu i za jedne i za druge - next time. zivio zapad i vestern demokrasi. dole diktator drug tito, dole jugoslavija, dole zajednicki suzivot bratskih naroda i narodnosti bivse jugoslavije. zivile vjerske vodje, zivili oligarsi, tajkuni i ostali pioniri ucvrscivanja kapitalizma na bivsim nam prostorima. smrt socijalizmu, sloboda slobodnom globalnom kapitalizmu.
Činjenica je da su Kantoni i entiteti u BiH višak..........zar ne?
A kako si to ti zamislio ovakvu multietnicnu BiH, kao unitarnu centralizovanu drzavu ? :)
cekaj, cekaj. ovdje ne vidim nikakvo cudo u odluci. tako bih i ja isto odlucila. npr. prvo, pretpostavimo da sam neko zlo i da imam za cilj da upravjam necijim zivotima, to jest da imam apsolutnu kontrolu nad njima, a da bih u tome uspjela moram im sve oduzeti sto imam. a to hocu da izvedem tako sto cu iskoristiti njihove slabosti, odnosno razlike da prodjem sa sto manje kolateralne stete po mene. onda dodjem u njihovu kucu i kazem i jednom i drugom da su u pravu kad govore sranje jedno o drugome. i ne samo to, nego ih posmatram dok se marisu i kolju jer volim to nekako vise gledat uzivo nego na yebenim video igricama. nakom toga, kada su se pobili i poklali jedno drugo, saslusam ih kako optuzuju jedno drugo da je onaj drugi zapoceo. i jedno i drugo traze od mene da nesto ucinim i za jedno i za drugo. a ja im kazem da im nikodrugi nije kriv, i koji im je qurac to trebalo da se marisu ko kakve budalcine. a oni tada imaju 2 varijante: a) da se sloze sa mnom ili da nastave dje su stali.
kraj price
Naravno da nije kriva Srbija, nego Srbi iz BiH i Hrvatske. Kriviti Srbiju za ovaj zlocin nije posteno.
Kako samo upravljaju nasim sudbinama i nasom historijom a da mi nista ne kontamo. Ovaj nas sud doslovno tjera da sve zaboravimo, kaze nam da nista nije bilo, samo da idemo naprijed. Mrzim cuti 'treba gledati naprijed'. Ne moze se ici naprijed ako ne znamo sta je bilo u proslosti, onda zivimo gresku, zivimo u zabludi, svako svoje tumaci. Nije nama niko ovdje prijatelj i ovdje upravlja zlo, to treba svakom biti jasno.
Ja suda i govana,pa sta je onda sa onolikim zlocinima po Bosni,kad je Srbija potpisala Konvenciju o genocidu:27. aprila 1992. Nasi pretstavnici vlasti sute ko neke stvari.Fuuuuuuuj!
Bij te se balkanska stoko dok ne nestanete, a zapad ce zavadzati i razvadzati kako im je u interesu tako vec 2000 godina rade i dobro im ide.
mir, mir niko nije kriv.......
ovo sam ja sarkasticno mislio