Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema do bosanca, gdje god dođemo rasturamo.
hercegovci su regionalni pojam, dakle nisam vas zaboravio
@Nemanja barem su uzeli lovu, sta ce odlezat 1-2 god mozda i ako ih osude, kasnije ce dobit neki dobar posao da radi za vladu, plus ima onih nekih 100k markica u steku i super. Treba malo i mozganja, nije samo uzet pajser i razvalit.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Respect!
Ko kaze da nismo sposoban narod, ima nas medju hakerima, medju Pink Panterima, banke pljackamo ko da idemo po novine, auta je pokradeno u Bosni vise nego sto ih je Wolsburg proizveo, politicari jedni od "sposobnijih" za klepanje, jedino mi zao onih prijeratnih šanera, nekad su bili glavni, al pored ovih sad oni su na dnu ljestvice lopovluka;)
Svaka cast ! ovako se krade a ne zenama torbice krast
bosnjo je cudo...
A ko ce nego bosanac :D u ovom poslu smo najaci... hahah :)
Kriza brate, mora se.
Stvarno vas ne kontam. Hajd sto se ponosite nekakvom nategnutom asocijacijom s kriminalcima, al' sto s budalama koje uhvate? I to sa ovako mizernim ciframa koje se "otope" na po par hiljada svakom dok stignu do isplate na nekom dalekom racunu u nekoj ostrvskoj banci. Ovo troje su dno dna ikakve sposobnosti. Jadne budale koje je neko ostavio policiji kao mamac. Dakle ne samo da ih je nategla policija nego i "kolege".
RESTECPA http://1.bp.blogspot.com/_27-xCjSpVG4/S_tDngRh8oI/AAAAAAAAANA/r_sPTugHqVw/s1600/ali-g.jpg
To je moja skola,ja ucio DA DA :D
zna covjek posao
. Identitet : Fudbal Vjera : Fuzbal Bjeeezi Bosanec momak iz Sirokog .. ..
Hakeri - kriminalci buducnosti.
ne moze ni ovo svako :) jbg malo falilo ,boba :P
boba je qrva najveća...
mali hoće da je haker
da je hacker nebi ga uhvatitli,a ovako je looser.
kad se male ruke sloze sve se moze, sve se moze :)) let's go bosnia, let's go croatia :D :D