Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ces ima se moze se hvala dragom Bogu.
Klix naravno ne ulazi dublje u problematiku niti ispituje zašto je to tako u Daruvaru nego samo prenosi vijesti kao i obično. Riječ je o rent a car agencijama koje su sve redom tamo registrovane. Pa svako normalan je primjetio da je sve i jedno rent a car auto iz Hrvatske koje se vozi po BiH na daruvarskim tablicama.
Slicno ko sto i kod nas iz obliznjih mjesta registriraju u Brcko Distriktu. Gotovo pa upola jeftinija registracija
99% rent-a-car firmi u hrvatskoj je prijavljeno u daruvaru. i kod nas je slično sa brčko distriktom. ko god ima nekog svog tamo registruje na njega pa vozi na punomoć.
ima se, moze se :D