Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HOS u srcu HDZ u kur...
Čestitam susjedima koji su se konačno okrenuli od krnjeg (nacionalističkog) HDZ-a i konačno pokazali da žele promjenu, naravno na bolje i da su stvarno milju godina ispred nas, evropski nema šta! ;)
Joj komšija ti zapeo entitet pa entitet. Bolan ja hoću vodu i da me one džukele i vrane ne prepadaju ujutro na putu do posla. Eto dobiti ću to od onog hercegovca i njegovog entiteta?
KAKAVA KORIST, I OVI HOČE U BH SVOJ ENTITET
Nego ljudi, stvarno šta je ovo sa vodom? De prvo da operem zube pred spavanje ko čovjek pa ću onda razmisliti hoću li glasati na izborima na kojima hrvati iz ZG ne žele da gasam
Hrvatski izbori dobili pobjednika iz Bosne ! http://islamofob.blogspot.com/2011/12/hrvatski-izbori.html
Ne mjesajte se vi i ne ser..ite o trecem ... ostavite nasu drzavu na miru
koga boli briga što hercegovci misle? pa vaš glavni grad je sarajevo a ne zagreb i ne mješajte se u stvari koje se tiču naše države. hrvati su izabrali kukuriku koaliciju i baš nas briga šta vi mislite o tome
Kazem vam, ovo je majorizacija od strane komunista i jugoslovena. Pravi hrvati hercegovackog porijekla nisu za ovu nametnutu vladu glasali, i ne moze nas da predstavlja. Zato trazimo vlastiti hercegovacki entitet u Zagrebu, gdje ovakva majorizacija nece biti dozvoljena.
Bez posebnog ushićenja mogu zaključiti da će nova vlada biti u gorim gov*** od predhodne. Hrvati drugi put kažnjavaju HDZ, učinili su slično kada je Račan postao premijer.. Sreća nije dugo trajala, neće ni ova mmoji Hrvati su u Banani :)
Nije se moglo glasat u dijasporU?? Da ti nisi sa one strane Drine druze, a ne iz BiH ili ti \'\'HB\'\'??
- Došao Bosanac na odmor u Egipat. I pliva on Nilom kad odjednom pred njega skoči krokodil. Kaže Bosanac: - Nemoj Lacosta, majke ti.
Za Ninu Raspudica hercegovackog turbo doktora vukojepca: I u Hrvatskoj SDP majorizira \"prave\" Hrvate
KUKURIKUUUUUUUUUUUUUUU
kamenjari naje8ali ste itekako.
Jel\' ona Doris sto je pjevala: \"Heej Jugosloveni, nek se cuje glas ...\" ;-)
što se zamarate ko je na vlasti u hrvatskoj...svi su oni isti...njima je bitno da jedemo njihovu hranu i koristimo njihovu industriju i da se samo kupamo na jadranu i lafo će nam oni nešto pomoći..moramo se mi okreniti sebi i jačati sebe,jesti našu hranu,razvijati našu industriju i kupati se gdje nam volja sa trećim entitetom ili bez njega...šta je to HDZ uradio za nas osim što zarađuju na namA tako će i SDP se ponašati...Hrvati BiH OKRENIMO SE SEBI