Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predlažem da se fra Šimu proglasi blaženim. On nije ništa loše uradio, novci su samo papiri koji Crkvi ne trebaju jer ona promiče siromaštvo. Vjerni puk ga slavi i ima već dva ostvarena čuda. Prvo, uzeo veliku lovu na kulturan način. Drugo, kupio i jahtu.
KADA SVE ZNATE ODRUGIM NARODIMA ZASTO O VASIM MUSLIMANIMA NEPISETE KAKO SUGA DEUTSCHE ZAKON POSALO VELIKOG MUSLIMANA U MALI ZATVOR I TO SEST GODINA BICE DUPLUIM KLJUCEN ZAKLJUCAN STOJE SALAFISTA MUSLIMAN NEVIN JEL DA MA DOBRISTE VI KADA SVE ZNATE DE DRUG VECERAJU SAMO O Vasim junacima salafistima prekrivate vasu rodjenu bracu!!
ne može biti \"uhapšen\" nego \"uhićen\", ako već folirate da ste hrvati i stalno nam potklipljujete i sakatite ovaj naš lijepi bosanski jezik, napišite fino, škutorski UHIĆEN
To brate, neka si im uzeo lovu ionako su to oni pokrali i oteli od naroda. Tvoji vjernici su uz tebe...
Toliko firmi u Rvackoj pokradeno i nikom ništa - jedan fratar nešto mazne i namah cijela zemlja na nogama.
Pa lopovi su najveci katolicka crkva i papa. beeeeeeeeeeeee beeeeeeeeeeeee hriscani, punite bankarske kontove papi i popivima , vladikama i pe.dofilima !
vratia se sime, diii je bia
svestenik, pop ili hodža, sve su to isti lopovi