Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ono" otislo u Berlin i odozgo baca patke.
Pa sami Hrvati nisu autohtoni evropski narod. To je pleme iz azisjke stepe, pomijesano sa pokatolicenim Bosnjanima iz Bosne, kao i pokatolicenin srbima sa kamenjara i iz Dalmacije.
@maljson ... pa njemci su u hrvatskoj kao kod kuće i obrnuto. govori o cijeloj europi a ne samo o hrvatskoj i upravu je. ••••• @SamirKurtic.... hrvati su jedan od najstarijih europskih naroda. čisti su autohtoni narod i tu su od kraja 6 stoljeća za razliku od tvog izmišljenog plemenq nastalog 93.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jos jedan dokaz kakvi debili zavrsavaju u diplomatiji. I tu ne mislim samo na njene stavove, vec pre svega na prostu glupost. Jel stvarno mislila da ovakve budalastine moze da objavljuje na fejsbuku bez posledica? I mala deca danas znaju da ni na anonimnim forumima ne smes ovako da se glupiras, a ona uhljeb, sigurna u sebe, s pozicije diplomate prosipa ekstremizam javno na fejsbuku
Rekla je ono sto vecina misli.
Krivo se izrazila. Crn, bijel ili zut nije vazno, glavno da nije musliman.
Berlin je i new Babiloon i to njoj smeta!
Ko ona vazna pa je hakirali
Kamo srece daje evropa ostala ista, danas nebi imali terorizam, a ovo sto je doslo je doslo cinit svako zlo, samo nije doslo radit...
vajt priviliđ sestro
Kolinda joj je uzor...idi djevojko malo u jankomir,nece ti skoditi...
Bijela kršćanska Europa, kakva je i bila.
sta ima ici u zagreb,EU prlamanet je treba otjerat i zdravo,kako moze biti da se ikako vrati na posao kao takva?
Trudili se da sire price o BH islamskim militantima, pa prosirili o svojim fasistima. Nasi «islamisti» zive u zidanim kucama u Maoci, a njihovi fasisti po evropskim metropolama. 😒
Tu simulaciju na yu tubu objesi mačku o rep, piše šta ko poželi. I vas je zahvatila mitologija kao bosanske vlahe i srbe.
"Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" Zbog FB objava pucaju brakovi, dijele se otkazi, siri se mrznja, a pokusavaju se zakuhati i ratovi… Sve za selfie i koji lajk vise! Bolesno vrijeme dehumanizacije! Izvanredni otkaz se namece kao jedina razumna opcija.
Siguran sam da ni nasi HDZ predstavnici sto rade po ambasadama i konzulatima nisu nista civilizovaniji od ove fasistoidne Hrvatice.
Spodoba!!!
Kako covjek ovako neuk i nepismen postane diplomata samo Balkan zna. Prvo, neuka si ako mislis da ti je stav iole pametan, glupa si ako mislis da diplomata moze tako nesto izgovorit u Berlinu a nepismena jer si diplomata i imas tonu gresaka u jednoj posranoj facebook objavi. Bljak