Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja cu otic kod u Hrvatsku,sta mi fali,platim turisticku kartu,ispalim dvije-tri granate,ubijem tvije tri ptice budaletine i ja sretan.. Idem pakovat kofere,moram kupit vlaznih maramica i sokova,vruce u tenku,ko da si ne znam ti gdje,mislim znam gdje si,u tenku si,ali kad je vruce ne znas gdje si,to sam mislio... :D
I mi če mo uskoro sa našim bivšim mornarima vozati turiste u našim atomskim podmornicama, ajde to ušijte susjedi sa zapada ako možete :)
Dolazice Srbi da se vozaju. Nema ga koji ne masta da se brem malo provoza tenkom po susjednim zemljama :)
"_Predsjednik zadarske županijske podružnice udruženja Branko Morić ističe kako o ovome projektu ne govore puno u javnosti, kako se nešto ne bi izjalovilo, te da će pokušati nabaviti rashodovane tenkove HV-a koje bi obnovili i prilagodili svojoj ponudi." Hahaha, ne govorite puno u javnosti? Pa kako je Klix dobio priču? :)))) Vi ste totalno ludi. Zbog čega mislite da turiste privlače tenkovi? Nikada oklopna vozila niti rat, nisu bili atrakcija. Sve to asocira na smrt. Ne vjerujem da ćete dobiti dozvolu. Bila bi to ludost bez premca.
ne mogu zamisliti kako bi to na nasim cestama izgledalo. sta kamioni rade sa naseg "jakog" asfalta, mozes zamisliti sta bi tek tenk uradio
svaka roba ima svog kupca , tako i ovo :)
bivsi borci zele VOZITI a ne vozili....
Nagledao sam ja se tih tenkova i previše prije 20 godina.