Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Humanost level PRO
Radujem se sto jos uvijek ima ovakvih ljudi.Bravo
Svaka cast Ksenija
Pa da li ko prati sustinu teksta, ili se cak i ovako lijep gest iskoristi za glupa prepucavanja. Djevojci kapa do poda, a ostalim savjet da pokusaju svatiti nekad i poruku teksta.
Nabijem vas na kar .....mogli ste napisti cura iz Hrvatske ili ako je iz Splita Splicanka a vi naglasak na Hrvatica....od kud znate kako se ona opredjelila....medjedi jedni
@spreca mrs majmune,ti jedini nemas nacionalnost,nego si .ebeni musliman!nikakva razlika izmesju tebe i muslimana iz angole,smrade prljavi!!!!
Lijep gest, ovo je mala stvar ali ljudska gesta i treba je pozdraviti. Svaka cast jos jednom
Svaka joj cast na ovoj gesti a sto nas narod kaze DOBRO SE DOBRIM VRACA pa mozda i nju sustigne neka nagrada za ovo.
Da si u BiH sad bi to Serif oporezovo