Tvrdi da protiv njega nema dokaza
0
Hoće li Haški sud danas osloboditi Šešelja?
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TO BI BILO KO DA BI OSLOBODILI GOBELSA, HITTILERA, HESA, MUSOLINIJA, STALJINA, BIN LADENA, PINOSEA, DOKTORA MENGELA iTD...!!!
DOZIVOTTNA ROBIJA OVOM SERVSKOM KRRVOLLOKU...!!! OD VUKOVARA DO SREBRENICE...!!! DON\'T FORGET...!!!
ako vec zelite da sljedite predke onda to radite doslovno kao sto su i ono ne mojete voditi brigu o licnoj higijeni jer to i oni nisu radili dok i m turci nisu pokazali,prodajite svoje zene za jedan dinar kao sto su vam i preci radili,i td....
Da možda nije onaj Srbin Fidel Castro osnovau tu crku? xD
Ta crkva se raspala 1463.g, a lokalne jedinice su potpali pod Grcku crkvu. Tek je odlukom Sulejmana Velicanstvenog iz 1557.g, dakle skoro 100 godina kasnije, ponovo uspostavljena SPC.
VOJO MAJSTORE ,IZACES TI NA SLOBODU GJE TI JE I MJESTO ! A ZA OVE MUSLIMAJMUNE JELI PRAVDA DA NASER ORIC BUDE OSLOBODJEN ?VOJISLAV NIKOG NIJE UBIO,ALI SMETA ZAPADU ! TO JEDINI RAZLOG NJEGOVOG BORAVKA U HAGU !
hahaha cuj pradjedovoj vjeri pa sine ja ne znam ko je vlado ovim podrucjem za vrijeme tvog pradjeda turci sine turci kojoj bi se ti vjeri onda vratio :))) j.bo te tata!!!
92- godine arape su pozivali da im pomognu ,a danas ih nazivaju teroristima. Neznam , ko ce im opet pomoci kada im ponovo zagusti . Bosanski R. eis C. eric govori o O. bin L. adenu. (3.05.2011) http://www.youtube.com/w atch?v=xge-zzF9rj8
@Bee Haa Mislis da se muslimani vrate u okrilje Srpske pravoslavne crkve. Pa nju su uspostavili Turci. Zar se nismo davno oslobodili turskog zuluma.
Ovaj Seki kad bi izasao i da Dodik napravi REFERENDUM 70% muslimana bi se vratilo pradjedovoj vjeri PRAVOSLAVLJU.
I Bin je srbin.:)
Fino ste postavili sliku pored B.n-Ladena. Sta to znaci????
ne puštajte ga molim vas... ako se vrati u srbiju biće sranja...bukvalno sranja...RS će da zduva kada se ovaj konj nafura... Borise Tadići hapsi ovog smećara čim pređe srpsku granicu...za ubistvo Đinđića
proces se nastavlja
NARAVNO! Sa sprata u podrum.
Mudro zboris, ali ko bi ga opet slusao i gledao. Taj se ne bi skidao sa TV-a. Neka ga tamo u Hagu.
za nas u bih bi bilo najbolje da ga oslobode. sta ce nam u zatvoru u haagu, tamo zivi kao car, jede, pije, tovi se..... a lijepo kad ga puste u srbiju, poklat ce se oni onda tamo izmedju sebe.