Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha, kaze uhapseni migranti na granici, svercovali bosance u hrvatsku 🤣
Nakon sto sam skoro pa svake godine (ko i vecina nas iz BiH) ljetovao u Hrvatskoj prosle godine na nagovor jednog hrvata iz Dubrovnika odem sa porodicom u Side na jugu Turske. Za ISTE novce ko u Hrvatskoj dobili let avionom, hotel i all inclusive. Zato dragi sunarodnjaci nismo ni svjesni koliko trebamo biti zahvalni za ovo nasim dragim susjedima. Turska, Grcka, Spanija... Sretan put svima!
Svugdje u svijetu raste zaraza.Tko misli da su drzavljani drugih drzava manje zarazeni, taj se vara.Virus ne pita za drzavljanstvo, virus napada onoga tko se najmanje nada.
LAŽE hlo.........................
Nitko, al baš nitko u Hrvatskoj ne mrzi BiH i njezine građane bez obzira na njihovu vjeru ili naciju. To što ovaj portal piše i koliku mržnju širi je problem redakcije a ne cjelokupne BiH populacije ili Hrvatske.Uporno se potencira nacionalizam ili revanšizam, još se u to fino upakiraju zločini počinjeni od strane HVO i imaš priču i naložen narod.SRAMITE SE SVI SKUPA, OD HRVATSKIH DO BH MEDIJA. PONAVLJA SE 1993. AA SIGURAN SAM DA VI NEĆETE BIT U PRVIM REDOVIMA AKO SE ZAPUCA.
Ja sam prošle godine stavio kao pozadinu na desktopu sliku jedne plaže sa Bahama a ove godine ću staviti pješčanu plažu sa Havaja. Treba nekad i promjeniti.
Sto se tice mene ne moram nikada vidjeti Hrvatsko more.
Vi ste nama sve manje 250 hiljada familija godišnje dolazi kod vas u prosjeku 1200 eura ostave ako vam ne treba ko vas jebe
Ako je vec tako mi uvodimo protivmjeru gardjanima Hrvatske za prolazak kroz Neum 14 dana samoizolacije u BiH.
Znaci, uci ce im sazad Amin!
Pa kad je SWE, koja nije neka turisticka drzava od ranga, izgubila 17 milijardi KM od turizma, zamisli kolika ce steta biti u HR (a da ne pricamo o FR, IT, ESP, GR, TR). Biti ce poslijedica svugdje...
naselit cemo mi Hrvatsku samo polako
Akcija u Hrvatskoj uplatis more na dva dana dobijes 14 gratis 🤣🤣🤣
Pa bosanci rađe ostave novac u Makarskoj nego kod Hrvata u Neumu. Prvo Makarska pa Sarajevo... Ako već želi redosljed..
hehehe govna jedna odkad vam ja ne dolazim,
jebete vi nas sad ispastajte da vam hoce propast sezona skroz kad ste prokleti
Ako se ne varam prije 5-6 godina ste se zalili na Bosance od kojih nema nikakve zarade i koji vam prljaju i zauzimaju plaze. Pa otprilike bi s emoglo reci da je licemjerno sad zaliti sto nas nema dole. Nema nas i bice nas sve manje, samo jer ste vi takvi kakvi ste.