Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bi ljepo napravio kamp za ove diljem save i te ljude koji mogu radit a vecina ih moze poslo da prave nasip da nebi bilo poplava jer treba povecat nasipe bar jos 3 metra ,,, oni smjesteni poso uradjen dok oni zavrse nasip rat bi stao u siriji i svi sretni sretna hrvatska sretna bih sretna srbija cijela Europa
Treca slika, slinava i poglupa beba - dika i prilika slike jednog arapa
evo ga i tebi 8=====D
nisam ocekivao da si tolika p****
Sto su zeljeli zapadnjacku demokratiju? toliko su je htjeli neka sada skrepavaju i uzivaju ...
@yolo: "koga amerika proglasi dikatorom taj to svakako nije" Šta? Koga je konkretno Amerika proglasila diktatorom, a da on nije diktator? Samo jedan primjer.