Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@KlixConnectingPeople,mjesto te ne determinira nego glava i znanje,s toga,ako su po tvojoj logici svi stanovnici Balkana (Balkanci najlošija vrsta ljudi i najgora u punom smislu riječi) to zadrži za sebe i sebe kiti i slične,..ima taj Balkan i kvalitete koja se u nekim država vidi i preočito i možda radi toga i vaše ljubomore i zlobe želite sve podvući pod jedno,e neće iđe,ima Hrvatska i Plenki kaoi i Hrvati čime da se hvale,..
@BullevarSrbije & Jedi govna smecaru od nas Bosnjaka
Donekle sam upoznat sa tom krizom u BiH i mogu reći da 90% naroda u BIH ne želi migrante. I što rade političari. Ništa. Posebno SDA vrhùška ignorira svoj narod. EU ne želi migrante i to je jasno. Za probleme su krivi političari koji nisu zatvorili granice. Dakle, njima novac, narodu problem.
Hrvatska ima mnogo luka. Svi po 10 kontenera mogu smjestiti ove ljude. Konkteneri se mogu preurediti u jednom danu.
Nije mi drago sto se ovo desilo, ali mislim da su se Hrvati ogrijesili za migrante koji se sad po ovoj zimi i kisama nalaze pod otvorenim nebom. Umjesto da zajednicki pokusaju naci rjesenje oni su odlucili da se bave samo tim sto ce zabraniti ulazak. Pametno ali dragi Allah sve vidi i sve zna i prema tome postupa.
@Chelsea777 kaznit ce i vas sto ih drzite na kisi i fekalijama
dati uji arogantnom samo jednu veliku salgiju.
Nama ponovo ne daju da udemo ni da pomognemo bez PCR testa