Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vučić je diktator i kriminalac! Podrška građanima Beograda.
@N0V0STI, ŠEŠELJEV NOSAČ GAJBI I NEOFAŠISTA ALEKSANDAR VUČIĆ JE GLAVNI REMETILAČKI FAKTOR NA ZAPADNOM BALKANU!
@N0V0STI dobro je dok ih vi podrzavate znaci da su sljepa bagra
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Skidajte sa vlasti tog bugojanskog bosanskog Srbina ,a osanski laktaški Srbin Dodik bi da bude veće Srbenda i od vas pravih Srbijanaca.Hoćemo li to dozvoliti braćo Srbi ? Nećemo !
Ko se sjeca Beograda iz vremena kad je bio gradonacelnik Dr. Dragisa Pavlovic sjetice se kako se lijepo zivjelo i u Begeju, ali i u ogromnom djelu Yuge. Medjutim, tada 1987.-e je na scenu stupio Vucicev veliki idol koji je zajasio na krila nacionalizma i s.jebao najprije kompletnu Yugu uz pomoc ostalih nacional-socijalista ( ukljucujuci i Vucica)i od jedne solidne Srbije je napravljena bijedna drzava ( bez Kosova i Crne Gore), koja se u mnogo cemu moze porediti sa banana drzavama.
Kad skontate da ste svi vi do jednog lopovi i kriminalci, samo niste nikada bila na poziciji i u prilici da možete, onda se možete buniti... I kod nas je isto, svi kradu, ne plaćaju ovo i ono, varaju porez, i onda se*u kako kradu političari... Kakav narod takvi i lideri...
Pravda za Ronalda
Sta ce zenama ckapi u ustima malo im jedna pa daj jos jednu ..?..??.?.?.?.? Ho ho ho
vucko na aparatima.. mislim da i njega SANU lagano pusta niz vodu ..
samo jako vučiće Bošnjaci su uz tebe, ubijaj srbijančine
Dao, bog (narod da pomogne) da se na balkanu stvari slože, kao u vrijeme Jože. oTOK SE MALO IZMAKAO ALI...
Sjetite se 5. Oktobra
Ustajte prezreni na svijetu Svi sužnji koje mori glad! To razum grmi u svom gnjevu Kraj u ognju bukti sad Prošlost svu zbrišimo za svagda Ustaj , roblje , diže se Sav svijet iz temelja se mijenja
Evo uveo vucko dozivotnu kaznu zatvora, kao fol za kriminalce, vjerovatno ce trpati Demonstrante unutra.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
@Mrimaonsa Jesi smor čovječe. Ako mislip da ćeš na ovakav način zaradit, gadno se varaš. Kažem ti kao ppznavaoc interneta, posla na internetu, web stranica, odrzavanja, dizajna... Trebaš uložit 10 000KM kao i u svaki posao, tako i internetski, na svoj način ćeš po par mjesexi zatvora za svačiju sliku koju si postavio na lažne profile, samo ako osobama čije su fotografije tu bude u cilju da te ganja. Samo nećep u kpd zenica, nego neki kpd USA.
Od ovog nema nista jer nijedan politicar ne smije na celo kolone niti mu daju...e takva je opozicija u Srbiji. Izbori su tek bili i da ih danas raspise opet bi dobio preko 50%. sarena laza kao i u BL gdje je Dodik prije 2 mjeseca pocistio opoziciju...kada vidis masu ljudi na ulici na balkanu bjezi od njih. To je moja lekcija jos od ranih 90' tih..
SVAKA ČAST, TO JE BORBA!
Malo su zakasnili.
Sarajlije, šta čekate? Gdje je podrška?
@AQJonhDeer 😂 Klix je milina. Ovdje se osjećam natprosječno inteligentnim. Ako me razumiješ, bro. 🤗