Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ NPazar Srbadija lupa minuse oni ne silaze sa bosanskih portala,pozz za NPazar!
@@ ja Sta ti je ovo?Srpski portal,aha,hahahahahaha haj razligu,ne fermam te ni za suhu sljivu!
Braco Albanci vi ste svjetlo na pozornici balkanske tmine.Vi ste jedini koji imate hrabrosti suprotstaviti se srpskom fasizmu i ludilu dok im drugi ledja ceskaju,uvlace im se u guzice i skrivaju pod zenine skute.Takvi nikad nece dobiti drzave svoje,NIKAD.Selam svim slobodnim Albancima ma gdje da ste od istinskog Bosnjaka.
U Srbiji zakon je isti za sve, bio pripadnik vecinskog naroda ili pripadnik manjine. Ova orkestrirana predstava u reziji Pristine nikom dobra doneti nece.
Srbi su samo uklonili spomenik. Niti su ga rusili, niti lomili niti oskrnavili. Albanci na Kosovu su oskrnavili sve srpske svetinje. Jel to kultura?
Republjika Kosova jok. Vratite se svojoj Aljbaniji.
Bespotrebna ekstremna kolicina mrznje prema Srbima. Probudite se ljudi. Ratovi su ostali daleko iza nas. Bavite se necim pametnijim.
Kako te bre nije sramota? Lupetanje gluposti i zamena teza. Presevo, Bujanovac i Medvedja = Srbija. Spomenik ratnim zlocincima nelegalno podignut = uklonjen. Skrnavljenje srpskih grobalja je postupak zivotinja a ne ljudi. Sramota.
ovo je za NV PAZAR VI STE SRBI MI ALBANCI IMAMO ISTORIJU A KO STE VI STO SE NE ODVOITE OD SVOJE BRACE SRBA VAMA POCINJE ISTORIJA OD TURAKA PRODANE DUSE ALI MI ALBANCI UZIMAMO NASE STOJE BILO I PRIJE TURAKA VI CE TE NAZAD ODAKLE SU VAM PRADJEDOVI DOSLI KOOOSOOVAA KUMANOVA SHKUPI TIRANA BUJANOVCI PRESHEV PRISHTINA MALI ZII CAMERIA ALBBBBAAAAANNNNIIIIAAAAAAAAA
Nisu Albanci mosnjaci da se kriju zenama pod suknju niti da im iko cini na njihovom zulum.Tesko da ce smrdi napuniti masovne grobnice Albancima.Pozdrav braci Albancima od Bosanca u njihovoj dugogodisnjoj borbi nad srpskim fasizmom i balkanskom rak ranom.
Moze mi pricati ko sta hoce o Kosovu i Kosovarima ali ja licno nikad im drzavu ne bi dao.Nikada nisu bili drzava i sad odjednom postadose, sve postujem rat i zrtve, ali stvarno stanje nas i njih se ni poredit ne moze.Oni su istog trena dobili podrsku NATO pakta, naoruzanje iz Albanije, dok smo se mi klali pune 4 godine da bi se svijet sjetio da treba zaustaviti rat u BiH.Ti si pravi ''bosnjo'' i zatucani pazarac, ne kazu uzalud da ste najnepismeniji dio naroda na cijelom balkanu.Glavni si ovdje u agresivnim komentarima a ni pisati jezik za koji se prodajes da pises ne znas.Citavo vrijeme pises ekavicom i pravis se vecim patriotom od svih nas koji imamo to pravo.Prvo sto smo rodzeni u Bosni, sto najmanje pet generacija zivi u Bosni i Sarajevu, a ti si samo ovdje gost i ne zaboravi prije nego pocnes pricati o Albancima, Bosancima i svim drugima.Albanci su dobili svoju drzavu - kako tako, a tvoje sandze koji se kao ti kurce jos uvijek nose pasos sa 4C.
Ma nema nešto puno, više ih je bilo u Goraždu kad su pohvatali one zločince.
"Hašim Tači može da postavi svoje carinike na administrativnim prelazima i kaže da moraju da se poštuju zakoni Kosova, a sada kada moraju da se poštuju zakoni Srbije dajte da pregovaramo. Nema pregovora sa teroristima - to su nas naučili sa Zapada", rekao je Dačić . Dovoljno je rečeno!!
Kao i do tvog komentara,kome je stalo,NIKOME!
Haha pekmezu kome je stalo do tvog fermanja.Razbalili se kao da ste nesto bolji od sipaca.
Kad budu rušili Aćif Efendiji u Novom Pazaru biće još lakše.
Eh da mi Bošnjani imamo 5% obraza i časti koliko Arnauti imaju, ne bismo i dan danas imali srbokomunistički ološ ni za vratom ni u državi