Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpredsjednik Evropske komisije za demokratiju i demografiju ima platu 40.000 KM??? Jbt......
krenula u politiku sa stanom od 50 kvadrata
Imal ijedan hdzovac a da nije pokrovsve stoje dotako
Dubravka Š. na početku karijere imala stan od 60 kvadrata(tako tvrdi hr MONITOR) !!! A onda se počela baviti POLITIKOM, i postala BOGATAŠICA !!! UNOSNO ZANIMANJE !!!
KraDeZeeee
Ne jebe vas"klixovce"sto ce trebat dokazat imovinu vec sto ce postat potpresjednica europske komisije za demokraciju i demografiju,a to vam znaci drage moje bosnje da ce vas hdz ucit o demokraciji!!!E tu vam ni sejdo nemoze pomoc a pootovo njegov nedavni govor na engleskom jeziku!!!prica tecno engleski kako i dolikuje jednom predsjedniku drzave😂
@tvigi1994 Ako si pazljivo citao/la komentare, ljudi ovdje spominju Balkan, SDA ........A ako HDZ treba nekoga da uci demokratiji, onda bolje da se ova planeta izbrise iz Suncevog sistema.
To je jako tesko pitanje
na lizing i na pushing sve kupila
Zena ce objasniti i to je to...
Neka pitaju i ostale. Svi ovi politicari imaju visemilionsku imovinu, na sebi, na supruznicima, djeci...
"Sanšla se".
Kra-de-ze!!! E upravo zbog njihovih enormnih bogatstava nikad drzave nece funkcionisati, jer ako profunkcionisu svi ce ostati bez svega i jos u zatvorima zavrsiti i u BiH, HR, Srb
novac je od zakonitog lobiranja. svi parlamentarci u eu parlamentu vaze za razne organizacije i agende. npr tonino picula takodjer u Eu parlamenti više od decenije lobira za "open society" . sve je legalno i dozvoljeno. trenutno se najvise placa "migrantska agenda". imate sve na zvanicnim stranicama.
Zena ce im jednostavno reci da je ona najveca Hrvatica, sto je ikad zivila u Dubrovniku, to jest pokatolicena vlainja, i da ona shodno tome treba imati bar 5 miliona eura.
Vidi se na njoj iz aviona da je dobro masna ! 🤣
Cuj otkud joj? Pa nasla na cesti! Ah ovih evropljana kako su glupi.