Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova nana je izgleda malo opterecena polnim aspektom profila licnosti. Koje li je polne orijentacije? Cuj cvrstom zenskom rukom. Ha!
potpuno je nevažno pričati o njoj i njenoj nacionalnosti,vjeri,mami ili tati. ne zanima me,nek je i sto puta srpkinja ako je u stanju izvući hrvatsku iz problema. naravno to je preteško i čisto sumnjam da će se evropa prepasti sanaderovog \"pritiska\",odnosno \"ultimatuma\" evropi u vezi neučinkovitosti u pregovaranju oko ulaska hrv u eu. hdz je jedna obična banda koji na neukim i priprostim ljudima grade svoje carstvo.
Jel istina da je njeno djevojačko prezime Vlaisavljević??? Negdje sam čitao da je Kosor prezime njenog bivšeg muža koje je ostala koristiti i nakon njihovog razvoda.
Koliko ja to tačno da je rođena kao Srpkinja pravoslavne vjerispovjesti?
Tacno tako,istina je da se vodi nakon udaje kao rimo-katolikinja.
jadna lijepa nasa majko, nekidan te pederi ponizise a sad zena da vam vlada, a ovo drugo je gore, tako mi boga, Uhhh
kakav je ovo freak show na slici
I tako se probudila nadesnija desnica i duh velikohrvatskih snova... Bosnje, i srpcad moja, spremite se sada na paljbu...
\"rukom\" = \"onom ženskom stvari, kojom sam i došla na ovu poziciju\"
Pogledajte malo bolje ove likove od Jace na desno..samo ih malo bolje zagledajte ...........mislim STRASNO.....pazite onog drugog desno od Jace......pravo za cirkus, smijesan lik totalno
Ma dok Srpkinja ne lupi rukom o sto ! Dzaba Hrvatima drzava kad je bez Srba ne znaju voditi ! :)