Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ubrzo su stigli vatrogasci koji su krenuli s ispumpavanjem mora iz strojarnice. " a vidim ja spustio se nivo mora......sjo mene, a ono ispumpavali more....... :(
TEGLJENJE... TEGLJAC... ja vise ne razumijem ni rijeci koje koristite... pa ovo postaje bas sramota klixe... bar pregledajte tekst kad ga prevest ne znate... jad i cemer
@fdx Bosanski jezik je činjenica, isto kao što je i činjenica da si ti nepismeni papak koji pokušava omalovažavati druge na jeziku na kojem se imena prevode! Pametnom dosta.
Moze li se kako taj kemijski otpad prebaciti na drugi brod prije nego potoni?
Oko 800 ljekara sa područja Tuzlanskog kantona pokrenuće danas proceduru oko uručivanja otkaza u javnim zdravstvenim ustanovama, nakon što su neuspješno okončali pregovore sa Vladom Tuzlanskog kantona (TK).
Zovite Ruse dok nije kasno.