Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bi milosevicu jos smanjio kaznu,pa pobogu Mevlid je dobio 15 godina a svi znamo kakav i koliki zlocin je pocinio,Milosevic je za njeg mala maca.
AKADEMIK muslimanski plačenik,širi mržnju između Hrvata i Srba
Ruku na srce Bošnjak sam ali Srbi su dobili enormne kazne za Kosovo dok npr. Ante Gotovina sjedi kući i pije pivo
AKADEMIK će biti zadovoljan ovom presudom,jer on se nada da bošnjaci koji su klali Hrvate i koji su osuđeni ce biti isto pomilovani.
sredina ajd ne seri ja ne branim nikoga samo sam realan
CETNICI FASHISTE bi bas trebali CIJENITI Haski tribunal jer ih uvijek OSLOBODI krivice i brzo izadju iz prdekane
Ma to sigurno veza neka, neki Srpski lobi sredio... :D
Ali imaju lijepu zapisanu historiju od izazivanja prvog svjetskog rata pa do kraja devedesetih...
E moj Djuro, Dok je Bosne i Bosnjaka bilo na prostoru danasnje smrdije su zivjeli jos uvijek zivjeli majmuni, nigdje covjeka nije bilo. Bosna je starija od smrdije i hrvatske, to kaze i najveca historicarka na balkanu Nada Klaic. Dijelovi Srbije su bili dio Bosne a Bosna nikad nije bila dio srbije. supak