Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovaj mi se vise popeo na kuvac
Za Šešelja znamo, ali nisu smjeli pustiti: Perišića (optužnica za Mostar i Srebrenicu), Simatovića, (Državna bezbjednost Srbije, Jedinica za spec. namjene, optužnica za BiH), Stanišića, (Državna bezbjednost Srbije - optužnica za BiH), Gotovina ( optužnica za masovni progon krajinskih Srba) i Čermaka (optužnica za masovni progon krajinskih Srba). Mislim da Sud neće više dozvoliti ovakav "luksuz".
adler, zar te već uhvatila demencija ? Gotovina potjerao Srbe ! Daj probaj memorirati jednstavne fakte : 1. srbi su učinili užase u zemlji koju je Gotovina branio. 2. Srbi su okupirali zemlju koju je Gotovina branio. 3. srbi su masovno podržavali taj rat. . Svi koji su se osjećali krivima pobjegli su. Sta nije jasno ? Po tebi : Gotovina je doveo vojsku i iz čista mira" potjerao srbe" u otadžbinu. Za tu tezu -moraš biti pacijent ili srbin.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja se necu vatit u gvupi Haag!
Za Šešelja znamo, ali nisu smjeli pustiti: Perišića (optužnica za Mostar i Srebrenicu), Simatovića, (Državna bezbjednost Srbije, Jedinica za spec. namjene, optužnica za BiH), Stanišića, (Državna bezbjednost Srbije - optužnica za BiH), Gotovina ( optužnica za masovni progon krajinskih Srba) i Čermaka (optužnica za masovni progon krajinskih Srba). Mislim, da Sud neće više dozvoliti ovakav "luksuz".
Sve ti je na mjestu,osim zadnje recenice.Causevic je kao direktor UIO 2 milijarde km-a ofufo',Covic je "dokazanih" 30 mil.km ukro' preko Lijanovica,za Dodika,Bakira...itd nemam vremena nabrajati."Mislim da sud vise nece dozvoliti ovakav luksuz"???Ja mislim da je "kasno" za ovakvu recenicu!
jadno je izplanirao kraj zivota. a Hag... zadi moja sta radite ovih 25 godina...
https://www.youtube.com/watch?v=Hm4mzqIgbkc
Ubiti ovog kabadihiju pod hitno! Čovjek je nevjerovatno ohol i umišljen.
Da pogodim ,gori je od Bagdadija,Porosenka i Tacija ...mada nikad nije imo moc niti su uspeli da ga uvate sa "spustenim gacama" ,imperija kaze da nije teo postat clan NVO i da ga morate mrzeti,svi Bosnjaci po (d) Turice..po krvi a jos vise Hrvati......:)
@mutimire, pusti se toga ko je ko, i čije krvi. Na Balkanu je to sve izmješano i komplikovano. Nema "čistokrvnih". Ali je činjenica, Šešelj će umrijeti u zatvoru. Da ima zaslužnijih da umru iza rešetaka i to stoji, ali Šešelj nije tamo kao neki pravednik i borac za plemenite ideje čovječanstva. Najveći je problem što sada zadaje velike glavobolje Vladi Srbije tj. A. Vučiću. Mislim da Vučiću, u svijetlu svih događanja, nije nimalo lako.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Gvupost! ------------------------- Ovaj nije ni bio za oslobođ.iz pritvora.Al'Hag jako zauzet...Suđenje duže traje od rata čovječe dragi.Koji debili.
Ne mere tad da se vrati! 26. je kongres SDA. To moraju svi pratiti! :D
On Sarajlija...Debil je, i mrzim ga, ali za neke stvari je upravu (sto se tice politike opcenito) i prepametan je sto jest jest
Sta, jel svpska vadikavna stvanka jos za Kavvovac, Kavvobag, Vivovitica, Oguvin, Zagveb, ili su smanjili ocekivanja :)
koja komedija, pustaju ga, pa ga zovu da se vrate, a znaju da dobrovoljno nece i tako, onda srbijanske vlasti moraju da ga hapse kako bi "dokazali" da su za vladavinu prava i da zele u EU.
sve su to ista govna smrde
To be continued......... Ta na na na. Ti ru ri ru.
Njega nece vise niko. Lik je od svih zainteresovanih strana maximalno iskoristen i odbacen. Nesretnik misli da je sve nas zajebao jer je dobio pare. Ali dzaba ti i pare kada ispadnes budala.
Za Šešelja znamo, ali nisu smjeli pustiti: Perišića (optužnica za Mostar i Srebrenicu), Simatovića, (Državna bezbjednost Srbije, Jedinica za spec. namjene, optužnica za BiH), Stanišića, (Državna bezbjednost Srbije - optužnica za BiH), Gotovina ( optužnica za masovni progon krajinskih Srba) i Čermaka (optužnica za masovni progon krajinskih Srba). Mislim da Sud neće više dozvoliti ovakav "luksuz".
E Adler, ovaj Sud će sebi dozvoliti svašta. Jer mu se može. Poseban je, po mnogo čemu. Neka ga. Ima traga za istoriju, kako god. Reperkusije bi trebale biti važne, da je pameti, ali bojim se ništa od toga.
Bolje u grob da ga posalju
E hajde sad fino mars tamo odakle si i dosao.
Saga seselj se nastavlja.