Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitam gospodinu Thaciu a Kosovu zelim mir i prosperitet, zasluzuli su to nakon mnogo godina pod Srpskom okupacijom i torturom.
Jebi srbe hahahahaha
Vjerovatno bi mnoge interesiralo, mimo ove uobičajene prepucačine i glupih komentara, koji su stavovi i vizije Hašima Tačija, a koje opozicije na Kosovi, gdje se to i u čemu razilaze, u čemu su jedinstveni i da li je Tačijevim izborom pobijedila militantna struja konzervativaca. Takve anaitike na ovom portalu su rijetke, pa se nije ni čuditi što ljudi radije idu na jeftina prepucavanja, umjesto da se bave suštinom "kosovske političke priće".
ZIV NAM I ZDRAV BIO! ISKRENE CESTITK POSLEDNJEM PREDSJEDNIKU!
"CESTITKE"!
@profesor Miljenko Hahah hoces da kaze da bi volio da bude zene presjednice poslije njega??
Šteta što Kosovo nije ostalo u sastavu Srbije, da Srbija dobije albanskog predsjednika i premijera, pa da sami Srbi skontaju da se moraju odvojiti
DA SE ZAPAMTI: Mnogi Albanci su bili pripadnici hrvatske vojske i armije BiH u borbi protiv agresije tariguzista (srpskih ekstremista).
AHHIIIHHHIII ALBANCI BILI DOMOLJUBI,A SRBI AGRESORI U BOSNI. JAHHH LAHKO JE TUDJIM KU.CEM GLOGINJE MLATIT!
Medjunarodni policijski odjeli za borbu protiv trgovine i transporta opojnih sredstava / droga na aparatima.