Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Albanci ne daju na sebe. To je tako. Ako ne pokazes zube hebavace te ko stigne.
bakir da ima muda davno bi podnio tuzbu za vucicem i nikolicem....a koliko se sjecam vucic je cipemama kaljao dzamije.....
kad nato da zeleno svetlo srbima za 24h na kosovu nece ostati ni jedan burekdzija...lako se kurciti sa americkom vojskom i natom iza ledja...ajte mangupi jedan na jedan...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa nisu albanci pederi kao bošnjaci.Svima je jasno da je Vučić izmislio potjernicu za Naserom Orićem i šta radi Bakir i njegovi satrapi?Vode Nasera na sud?!Hej koliki izdajnik trebaš biti???????Pa nije Naser bio sa snajperima iznad Beograda već Vučić iznad Sarajeva.
pa nisu se ni 3000 Srba oko Srebrenice sami ubili,vec je Naser tu komandovao ...
Za sve bosnje koje slave ovog ubicu neka se malo vise informisu o ubijanju bosnjaka na Kosovu,, gdje ovaj bio gazda tada..https://www.youtube.com/watch?v=vberMu7PMJc&feature=youtu.be&app=desktop pa vidite hocete li ga jos uzdizati i slaviti...ili vam nisu bitne vase zrtve od strane istog,vec samo to da je on protiv Srba ?
RAMUŠE UZ TEBE SMO.KOSOVO REPUBLIKA !
Što se tiče Vućića i Dačića njima će biti suđeno u Srbiji za izdaju jer tolerišu postojanje terorističke paradržave na teritoriji Srbiji. A ovaj zločinac bi odavno trebao biti u zatvoru, da se nije ušlihtao Zapadu na vreme pa ga oni štite i oslobađaju a pobio sve svedoke tokom suđenja.
@xomer, pisi da te svijet razumije, ovakav oblik slova (racvasto)slicno se koristi za crtanje kanalizacione instalacije
@xommer,
i on kao i dvojaca su spremni zato potrositi svoje licne novce...al u kurcu.
Kako to da srpske tuzbe nisu "remetitelj dobrih odnosa"?
bakir da ima muda davno bi podnio tuzbu za vucicem i nikolicem....a koliko se sjecam vucic je cipemama kaljao dzamije.....
@drinskyargonaut … drinsky… ti da imas muda ne bi sam sebi pucao lajkove 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ih kad je to trebalo uraditi. I Šešelju krivičnu u BiH. Znam nije završen ni onaj u HAgu, pa da se ne gubi vrijeme, svu trojici podniejti krivičnu radi udruženog zločinačkog poduhvata.
Svakako jer su njoh 2 vise zla nanijeli drugim nego svi ostali
bakir da ima muda davno bi podnio tuzbu za vucicem i nikolicem....a koliko se sjecam vucic je cipemama kaljao dzamije.....
Samo tako,svakako da treba i BiH.Nikolic je bio i drugoj zemlji i to vojvoda,a vucic je izjavio da treba pobiti sve muslimane..
a sta je sa onim nekim ruskim piscem/pjesnikom koji je pucao iz pama po Sarajevu a Karadzic mu govorio gdje da gadja.ima video na Youtube.
@xomer komentar ti je 0. ako civil puca i to jos stranac po vojnim ciljevima.,nikom nista.
znaci ti kao civil imas neko "pravo" ici u bilo koju drzavu i pucati do mile volje,jer ti to daje neko pravo..apsurd.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zaboravio je jos i Nikolica.Sve su to bili aktivni ucesnici rata.
citav Balkan je cirkus od politke ! kinergarten pravi
de si fantom majmune 😂😂😂😂
tako je svagdje na balkanu....o svemu samo ne o bitnim stvarima..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)