Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosovo se 3500 godina zvalo Dardanija i opet će se tako zvati.Dardanja na albanskom jeziku znaći zemlja krušaka..Kosovo kao nezavisna država od carine godišnje ubire jednu milijardu i 100 miliona EURA i puni 70 posto buđeta Kosova.Kakva god manjinska prava budu imali srbi na Kosovu po reciprocitetu moraju imati Albanci u Preševskoj dolinu.Ne mogu srbi više imati privilegije a drugima ne dati ista prava.Non pasaran.
Pokušaj objasniti uašto su Dodik i Čović potpuno saglasni i ne interesira ih položaj Srba odnosno Hrvata u na područjima gdje ''ne vladaju''. Objasni zašto je Bakir I. nezainteresiran za bilo koje naselje, opštinu ili toponim gdje žive Bošnjaci a to nije u FBIH odnosno van je teritorija koja svojataju Hrvati. Dali je Bakir I. ikada posjetio Bošnjake u Bijeljini, Livnu, Duvnu , Čapljini, Višegradu, Foči, Gacku, Bileći ,Trebinju.... ?
Između Albanije i Kosova nema granice i i Kosova i Albanije i sjeverozapadne Makedonije isto nema granice.Velike sile kao što su uzele trebaju vratiti Kosovu gradove istočnog Kosova koje su dali Srbiji:Vranje,Prokuplje,,Leskovac,Kuršumlija,Toplice do Niša.Ime Niš je dobio od albanske rijeći Ni što znaći jedan.Ranković je 1956 .god uzeo od Kosova Preševo ,Bujanovac i Medveđu i predao ih Srbiji.
Vućić treba da zna da su vođstvo Albanaca Kosova rekli ćim Kosovo uđe u Interpol da će izdati potjernicu za organizaciju genocida na Kosovu za Vućića,Dacića,Šešelja,Nikolića i za hiljade srba koji su ćinili zloćine nad Albancima na Kosovu.To je reciprocitet zbog srpske potjernice nad vođzdstvom Republike Kosova kao što su Haradinaj,Taći a koji su oslobođeni od Međunarodnog suda u Hagu.
pristinu treba proglasit novom mekom za nas muslimane sa balkana ako oni ne regulisu stanje ovde mi smo gotovi ovi srbi samo strah poznaju
"..... i ako se neTko slaže ili ne, ......kaže Haradinaj ..... :)
Ovde se po komentarima vidi stepen neobrazovanosti i zatupljenosti poturcenih guzoperaca.
@ServiTurskiKmetowi .....a ti miješaš pitu tim rukama....... cccc........
Kako samo volim sto ih neko prca u zdrav mozak. Samo jebii srbadijuuu hahahahahahahaha
Ovi su gore zlo i od četnika...
@samp1ta Skontao je "Bošnjo", al' je "Bošnjo" takođe i roacionalan.
У принципу ми га попзши наказо арбанеско козојебна ијаааааааааааааа
@ZlocestaNejra #kmeeee
@SonOfaGun, Kosovo su priznali oni koji odlucuju u ovi svit, demokratski naravno a za kinu, koreju, ruse i indiju nek su oni sa vama. Izvini zaboravi i na Afriku.
@SonOfaGun, na jake droge ides bre brale.
prdojevicu obs! mislim prodangligorijevic, procitaj o bitci za kosaru! i to gledaj od tvojih guslo- generala koliko mrtvih su imali a da ne govorim ranjenih, isto vidi kako guslo- junaci beze na svu srecu nizbrdo,
Srbija nikada nece priznati Kosovo kao ni BiH i vise nego 70% populacije na Zemlji. Kosovo je Frankenstajn tvorevina SADa i Njemacke i kao takva nece opstati. Priznavanjem Kosova otvara se pandorina kutija za priznavanje svih separatistickih i secesionisticko teroristickih pokreta u Svijetu.
@ JovaneLazeaKrades Pogledaj kartu kozojebu polu pismeni. Zasto nije clan UN, dok god Rujo ima veto nikad nece ni bit
Znajte da vas lazu i prepadaju kada kazu da znaju za koga ste glasali. NE DAJTE SE UPLASITI! UZIMAJU VAM BUDUCNOST. UZIMAJU VAM DJECU! UZIMAJU VAM ZDRAVLJE! UZIMAJU VAM DOSTOJANSTVO! OTPOR!
Mi iz Republike Srpskw cemo vratiti Kosovo jer vazimi za najjace borce na planeti!
😂😂😂😂😂😂😂😂
hhhhhahahhahahhahhahhah, najbolji vic svih vremena