Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj nekom vlast pa ces vidjet ko je kakav ..... ☝️
Ma je*es siptariju, nego cudi me da klix ne objavljuje vijest da je Jokic sinoc utrpao Nurkicu 40 poena. Valjda sto vijest ne odgovara snjookama.
@sarajlijaXjeboKLIX Aj ne rise, kao prvo bili su saigraci u Denveru, a Nurkic od 2017. igra za Portland, tako da on nije moga "pisati i srati" po Jokicu, a kao drugo igrao je 26 min sinoc, sto nije malo, tako da ti je prica ono bas glupa.
Ne ukidaj ništa dok ove naše kukavice ne priznaju Kosovo. Ne znam kako nijedan bošnjački političar ne istupi jasno i glasno i kaže kako Kosovo treba priznati. Izgleda da im je Dodik utjer'o strah u kosti. Valjda se treba čuti i glas i volja većinskog dijela stanovništva, a ne samo saginjati glavu. Džaferović treba jednom javno naglas reći da država BiH treba hitno priznati državu Kosovo. Ali to onda nije minder politika.
U martu mjesecu se definitivno ujedinjuju Albanija i Kosovo bez granica i razgovori u Biselu sa Srbijom će Albanci nastupati kao jedinstvena država i bit će u povoljnijoj poziciji nego što je Kosvo bilo do danas u pregovorima sa Srbijom.Kosovo već 20 godina de facto živi kao neovisna država.
Želiš naći sebi ženu za jednu noć? Idu na ==> www.3xDate.top
jos bi trebali zabranit isticanje svake strane zastave na citavoj teritoriji bez zastave kosova pored.... ti zakoni imaju u nekim zemljama u evropskoj uniji i nesmatraju se diskriminacijom..
ma nema govora da ce ih skinut.. ovo je samo da ublazi malo pritisak sa zapada i amerike..
Bravo za Albance ,tako se bori za svoju drzavu a ne ko u Bosni ,50% Bosnja se vise bore za Palestinu i Tursku nego za vlastitu drzavu a za djiksone i skurtone da ne pricamo
kosovo je drzava priznala ga bosna ili ne, ito za veoma kratko vrijeme ce biti jedna id vodecih na balkanu u svemu
Albanska vojska i Kosovska vojska su već ujedinjena vojska naoružana i obućena po NATO standardima.Albanci su populacija prosjećne starosti od 25 godina a Srbija ima populaciju prosjećne starosti od 43 dodine.U Srbiji od de facto manje od 6 miliona stanovnika 4 miliona je prosjećne starosti od 51 godine.
@sarajlijaXjeboKLIX mm-da,..poznate su i cuvene sipatrske bitke i ratovi,..a posebno siptarsko umjece ratovanja, hrabrosti i mogucnosti
Siptari, evo stize Putin za par dana extra da vas prizna.
@TangoSaTornjacima Nema on muda za to
U martu mjesecu se definitivno ujedinjuju Albanija i Kosovo bez granica i razgovori u Biselu sa Srbijom će Albanci nastupati kao jedinstvena država i bit će u povoljnijoj poziciji nego što je Kosvo bilo do danas u pregovorima sa Srbijom.Kosovo već 20 godina de facto živi kao neovisna država.
ljudi na ovom klixu cim upozoris incka i eu ili bilo kojeg fasistu milosevic tudjman sklanja clanke ovo je inckov portal,boji se smrad smrdljivi odgovornosti
ne skidaj brate nek crknu ovi kerovi od nas iz bih ti halal bilo ti si nas brat sta god da uradis i mi znamo sta je tvoj cilj da je to nesto vise od para
hahahahahhaha
Savet za nacionalnu bezbednost SAD i Stejt department upozorili Prištinu da hitno ukine nametnute mere na proizvode iz Srbije ili će u protivnom biti sankcionisana, ----------- Vidila zabica Hardinaj da se konji potkivaju pa i ona digla nogicu:):) E, moj balavi tutmeze, Vuvic ce te pojesti ko 5 cevapa u pola s lukom
Haha unisti ga Vucic ko Mesi Ramosa