Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedno je sigurno - Kosovo NIKADA neće poslati svoju "pevačicu" na srpsku televiziju Pink i "grand paradu" a Bošnjaci neka se zamisle oko svok identiteta ili su zaista poturčeni srbi ili zaista Bošnjaci kako se predstavljaju. Na Kosovu znaju i ko su i šta su.
@Ramovich Nek' se Srbi i Srbija zamisle zasto ih meze svi narodi sa prostora bivse Juge. Uspjeli ste razjebati odnose cak i sa vecinski pravoslavnom Crnom Gorom.
@Ramovich Drina je ovdje u pravu.. nilo nema vise izdajnika od Albanaca.. Eno Dzevad Prekazi ozenio Srpkinju, i na sva usta prica kako je Jugosloven.. Isto Ardian Gjokaj i fudbaler Igor Duljaj.. a sto se tice grand showa.. pa Fatmir Sulejmani je pobijedio na tom takmicenju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Po svim parametrima, vise Kosovu steti nepriznanje Beograda nego Beogradu takse.
Albanci su prvi u Evropi 60(šezdeseti)godina nove ere primili kršćanstvo a Srbi tek poslije 1000 godina u 10(desetom)vijeku primili kršćanstvo.Albanci su na Kosovu do dolaska Turaka na Kosovo bili 90 posto pravoslavci i sve stare pravoslavne crkve na Kosovu su Albanske crkve.Kad su Albanci pod pritiskom Turaka prešli na islam srbi su sve albanske pravoslavne crkve prisvojili kao svoje.
@lari5 kakve ti droge koristis?
Iz sjeverne Mitrovice srbi su protjerali 12 hiljada Albanaca.Albanci nisu prodali imovinu i kuće u sjevernoj Mitrovici i jedva ćekaju da se vrate u svoje kuće.Danas u sjevernoj Mitrovici živi manje od 10 hiljada stanovnika od toga su 50 posto srpski Romi.
Srbija je potpisala kapitulaciju 1999.g u Kumanovu za izvršeni genocid nad Albancima Kosova i nema nikakve ingerencije nad Kosovom.Kosovo je nezavisna država i šta Srbija ima veze sa Kosovom.Baveći se Kosovom Srbija je danas najsiromašnija i najzaostalija država u Evropi.
U rezoluciji 1244 o Kosovu nigdje se ne govori o srbiji samo o SR Jugoslaviji izjavio je predsjednik srbije Aleksandar Vućić.Nigdje ne piše da je srbija nasljednik SR Jugoslavije i ne može srbija imati ekskluzivitet.
Budjet Kosova se puni 70 posto od carine.Ove godine budjet Kosova iznosi 2.2 milijarde EURa.Carine imaju samo nezavisne države.
Haradinaj je izjavio da je Srbija definitivno izgubila Kosovsko tržište.Pretpostavlja se da je stvarni izvoz Srbije na Kosovo bio do jedne milijarde EURa godišnje odnosno 25 posto od cjelokupnog izvoza Srbije.Za izvoz na Kosovo je radilo iskljućivo 3 hiljade srpski firmi gdje je radilo 100 hiljada ljudi. Srpski analitćari kažu zbog Kosovski taksi ove godine će pasti bruto društveni proizvod Srbije za 20 posto.
.ebu ih laganini, nema uvoza robe, fabrike smanjuju kapacitete, i lagano se gase ....
Probosanski politicari, ugledajte se na Haradinaja! Tako se to radi! Bravo!!!!
Svaka vama cast na hrabrosti, jedinstvu politike i istrajnosti a posebno u nepokolebljivosti i onoj cuvenoj vasoj besi.Trebali bi vi biti primjer ovim nasim ovdje koji se kunu u BIH drzavu kako se voli i brani svoja drzava i gdje je ona iznad svega. Tad bi vjerojatno i susjedi zajedno sa svojim BiH poltronima imali drugaciji odnos ili bi dobili i po prstima i po rukama.
Ma svaka cast ne odustaje niti posustaje jednostavno nema zajebancije po cijenu svega!Bosnjo to ne karakter zemlje zapamti!
RAMUSHE VOLIMO TEEEE 🇺🇸
Samo ostro sa fasistickim rezimom u Beogradu.
...koji je ovo gigant!!!
To lave..
Kratko, ali jebitačno.