Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam Srbin i glasam za SNSD ali bih ti sugerirao da uhapsis Mladica i da taj covjek odgovara za sva nedjela koja je cinio prema Bosnjacima i Hrvatima. Sada sam nahebo em sam Srbin em glasam za SNSD em sam zato da se uhapsi Mladic. Dobit cu bar 50 minusa.
Zasto ti ne potupis u skladu sa pravom i UHAPSIS najtrazenijeg zlocinca na svijetu Mladica? Jel zbog toga zato sto si i ti ceto kao i on Tadicu???
ajde ne prdi nego izrcu mladica
Gospodine precednice MRS
Tadic smeker!
Jedva čekam koliko će onda dobit Krađić i Mladić...bar po 50 godina svaki!
@MAX NE PORIČEM DA JE ANTE HEROJ ALI NIJE TREBO DOZVOLITI DA NJEGOVA VOJSKA ČINI ZLOČINE U OLUJI A JA SAM LIČNO OSJETI NA SVOJOJ KOŽI EMBARGO OD HV i HVO-a I NOŽ U LEĐ KOJI SAM DOBIO BRANEĆI HRVASKA SELA I DAN DANAS IMAM POSLEDICE PISANJE SAM NA TREN PREKINUO DA POPIJEM TABLETU POZDRAV
Pa da sada je sve u skladu za zakonom i pravom...stoko genocidna... Nije da branim ovoj ustasu, jer da su kojim slucajem umjesto genocidasa bili muslimani, isto bi zavrsili...ali izjave ovog glasnogovorika genocidasa su otrcane.
Ljube se istok i zapad. Kada se dese ovakve stvari tek tada gospoda prijesednici Tadic i Josipovic pokazuju svoja prava lica. dok kopaju drugome jamu (Bosniji) Bog im da da se sami izmedju sebe zabave...
Vidi Tatarina!
Nije mi jasno da neko moze napisati da Tadic podrzava generala Mladica... Uhapsili bi ga iz secunde....Ko sto su Rsu uhapsili i MIlosevica,,,, Svi su oni cinili strasne zlocine....i sa jedne i sa druge i sa trece strane..sirotinja je najvise nagrabusila.... Vreme je za pomirenje da ljudi zive u slozi i ljubavi dosta vise politickog sovinizma i nacionalizma....
pi ti ma te rina Tadicu
E da si ti hanumica srbine otac te J...
REVIZZIJA TUZZBE PROTIV SRRBIJE...!!!
Ne vidim da je Mladic gori od ovih
ovaj na fotografiji je CUVAR najveceg rat.nog zloc.inca svih vremena ---MONSTRUMA RATTKA MLADICA...!!!...vec DESET GODINA...od kad je bio ministar odbrane fassisticke srbije...!!!
Ti Tadicu podrzavas Mladica i njemu slicne sa svojom pasivnoscu, a uvijek si spreman uplitati se u probleme drugih zemalja samo svoje negiras! Neces dugo Tadicu!