Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo za mrkia, bolan mrki rijeke ne postoje da bi se govna bacila u njiha. ali sta ces nisi ti kriv to je samo stvar navike.
Bugari kradu robu na svom brodu,pa kada treba da prijave manjak najlakse je da kazu da su opljackani. Paluba broda je visoka minimum dva ipo metra od vode I brod koji je nekoliko hiljada tona I krece se 20 km na sat je ne dodirljiv za camac apatinac. Interesantno da se samo tri Bugarska broda zale. Sta bi sa Rumunskim,Madjarskim,Austriskim,Ukrainskim,Nemackim,Hrvatskim I Ruskim brodovima...
Nemoze kod nas bez ovih rasistickih ispada i jebavanja jedni drugim nesto... kako smo samo svi jadni!!! Budite gospoda papci i gledajte svoje stvari... koga boli briga za ostale??? Opustite se !!! LIVE YOUR LIFE
@HARAMBASA CELA SKEPTICKA SMRDIJA TI JEBE MAMU SMRDLJIVU I OFUCANU I FRIGIDNU I PUNU GOVANA GLUPANE POLUPISMENI
Pa Septicka Smrdija naplacije brodarinu. Sto ces ostali bez Jadrana a imaju jaku Mornaricu i treba je odrzavati. Pokusavaju da se zakace za brodove spasa iz Septicke Smrdije. Genocidasi navikli pljackati susjede a nestalo ratova pa se sjetili brodova. Cetnicka hajducija na Dunavi je bolji naziv.
idem i ja na Modrac ko ce sa mnom
Ja sam jutros na MIljacki presreo par govanaca :))))
nove vijesti \"gusari na bosnjackom potoku miljacki\" hehehehe
@AKADEMIK Pravi si četonja,rob,kmet...ne možeš bez Balija,krv nije voda,jbg 500 godina prve bračne noći i dobiješ babomrzitelja...
@akademik, priznaj da srbi nikada nisu zaostajali za svjetskim trendovima u kriminalu, cak su vrlo inovativni :D
@HA HA: U Srbiji bar ima plovnih rijeka! U Sarajevu da nije potoka MIljacke pocrkali bi u govnima!
HA HA HA HA HA HA HA HA \"RIJECNI GUSARI\" HA HA HA HA OVO SAMO MOZE U SRBIJI I NIGDJE DRUGO...A JESTE JADNI!!!!!!!!!!!!!!
SRECA PA JE MILJACKA MALA, KO ZNA STA BI KOD NAS BILO....
Ovo je dobra vjest za debelog amerikanca da mu se ispere mali mozak, ali za bosnju koji nema za hljeba, i koji je u situaciji goroj 50 puta nego Srbin, ovo nema smisla. Al\' haj eto, balije-x.com misle da ima, pa je ok.
Ma kavi ba gusari to su cergasi