Incident na Krku
0
Grupa Riječana napala Slovence
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko se ja sjecam, Slovenci imaju imovinu tamo, najljepsa odmaralista, bar su imali prije rata...toliko lijepa i uredjena, da ostaje u sjecanju...tako da je pitanje sta Slovenci rade na Krku, u najmanju ruku glupo. Ovo se zove \"ubrzane evropske integracije\". I ta ostrva, koliko znam, na Losinju govore Italijanski...zato...tisina.
Hrvati su, vecinom, osobe koji imaju veliki kompleks od svjetski priznatog kao veoma obimnog srpskog polnog organa. Zbog toga su oni ljuti, mrski i nadasve opcinjeni Srbima. Hrvatice su vecinom iste takve ali zbog toga sto ne mogu da konzumiraju taj srpski izvoz jer, cuj bogca ti, nije drustveno prihvatljivo.
jos jedan krasan primjer kako na ovom site-u svaki idiot moze podijliti svoje neznanje, mrznju i glupost sa cijelim svijetom, onako anonimno ... treba onemoguciti komentare osim za registrirane clanove foruma, sto bi na izvjestan nacin ublazilo tu anonimnost i omogucilo lakse lociranje web idiota !
servi i slovenci su najveci banditi, tako da podrzavam hrvate. slovenci su isprovocirasli hrvate sigurno a cica go v no tj. drazo je nakon streljanja bacen u septicku jamu i nije pokopan u parku i cvijecu. shit se vratio gdje pripada u jamu septicku. sve je moguce komentarisati.
\"Tako blizu, a tako daleko\", to bi bio pravi turistički slogan Hrvatske za rastjerivanje turista. Ionako strana štampa puna negativnih komentara o gostoljubivosti naših susjeda, samo im ovo treba. A što se tiče odnosa prema Slovencima proradio kompleks \"velikog brata\", spram pametnijeg mlađeg. Neka vrate Fiumu pravim vlasnicima pa će od njih naučiti pravila ponašanja.
Pa vidiš živko,ako to i jesmo,stvarno imali smo to od koga i naučiti,od naših \"miroljubivih\" i na \"razumjevanje\" spremnih istočnih susjeda - Srba
@hrvat Pa kako su počeli kreteni to će im se i dogoditi. Čuvaj to što imaš Srbo,da ga ne bi izgubio. zmago tvoj komentar je duži od tvoje drage Slovenije,i da nema većih seljačina i kmetova Bečkih od vas Slovenaca.Šta ćeš mali narod(u svakom smislu) - mala država
Treba janeze marisati koja su to samo djubrad uvijek su nas iz Bosne na granicnom prijelazu matletirali.
Pak chujte,sto vam mogu rijech? Ovo je samo jedan od izoliranih incidenata.Dechki se veselili a potom su nachuli nekakvu chudnu,da kazem glazbu,koja se chula iz vozila Slovenachkih oznaka.Unatoch svjemu,muzika je pak mislim bila \"narodnjaci\" ne. Te su dechki si dali za pravo da Slovence nauche,da se takva glazba sa primesama \"cirilice\" na teritoriji Hrvatske ne smije slusat.
LOLCINA za zadnji komentar. Manja ce bit Smrdijica od slovenijijce:D
@SSSS Mam nemoj mi uzimati nick..To je plagijat, morat cu te tuziti zbog toga a onda ces mi morati dati nesto za uzvrat... Inace se slazem sa tvojim komentarom i jos bih dodao da isto postupaju i sa Muslimanima, ustvari sa svima koji nisu HERVATI... Stara madjarska poslovica kaze: SACUVAJ ME BOZE KUGE, RATA I HRVATA...
kroati so velke seljacine, najgorsna balanskega stoka
Tito dragi joj likova!
Vratit ćeš se ti u Šumadiju gdje ti je i mjesto
Vraticemo se u Knin kad pregazimo ove bal-ije