Komentari (339)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne budem u čudu kad vidim da se neko prekrsti na ulici.
@user387 Ne bih se ni ja čudio da ti kažeš "subhanalah" na ulici, ali da sedam likova prostre serdžade na parking i počne klanjati jeste veoma čudno. Mnogo je prigodnijih i čistijih mjesta za to.
Sedzada ako je cista nema prepreke da se ne klanja. Zna se jasno gdje se ne smije klanjati.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
musliman sam ...ali je ovo malo preseravanje
@McCloud Možda griješim dušu ali je ovo namjerni pokušaj provociranja koje je prošlo bez uspjeha odnosno bez očekivanog incidenta. Jer ovo se na ulici ne radi ni u Istanbulu pa čak ni u Sarajevu
@McCloud kakav si ti musliman?Preispitaj se.
Ko vjeruje u Boga i postuje svoju i tudju religiju nije mu ovo nista cudno a kamoli lose.Vise se stvorio strah i averzija zbog ovih idiota terorista pa neki misle odmah na to cim ovo vide.Nijedan terorista nije vjernik jer nigdje u svetim knjigama ne pise da se ubijaju neduzni ljudi.
Jeballe vas vjere retardirane i izmišljeni bogovi, proroci i sinovi božji...i sva ostala sranja..u svoja 4 zida i neću da vidim na ulici ni jedne ni druge
Sablasno. I Muje i Hase i Xhevati i Nexhati cijelo stoljeće su s nama Hrvatima pa nikad nisu izvodili ovako nešto u većinski katoličkoj sredini. Nije ovima bilo do molitve nego do provokacije.
Ja sam ovo dozivio u Njemackoj, na trotoaru ispod drveta klanjali, malo cudno na prvu kad ugledas, vise zbog mjesta kojeg su odabrali
pa djedovi su I'm se krstili pa jos nije kasno
Splićani i pored toga što volim taj grad su veoma primitivni i zatucani nisu baš civilizirani jer da jesu ovo im nebi bilo toliko čudno
Srbe i Hrvate u svoje države a Bosna Bosancima i Hercegovcima!
Baš su našli gdje će klanjati! I ja bih se čudila. A čudila sam se prošle godine u Londonu kada sam vidjela grupicu koja klanja preko puta kockarnice, na pješačkoj zoni, gdje ulični umjetnici slikaju, sviraju, pjevaju, plešu... Ovakvi dođu kao ruglo i čista provokacija.
dok ne završe na rivi u moru
Zar to predstavlja toliki problem što su ljudi klanjali 10 minuta. Iracionalna netrpeljivost je to ništa drugo! Prije su muslimanske brade bile problem a sada svi ih puštaju i nikom ništa. Da su to budisti neku svoju ceremoniju pravili, svi bi to prokomentarisali ko neki egzotični događaj!
Najvise se bune Bosnje po imenu koji ne klanjaju ni u dzamiji a kamoli gdje drugo. Gori od ovih rs-ovaca i ustasa
Kozojebi smrdljivi
Trebalo ih je sakupit u torove i poslat tamo odakle su i došli, skupa s ćilimima
hahah..''u ovom dijelu svijeta''...tutkumi split je pola sata udaljenosti iz BiH
Čista provokacija...