Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nigdje jada ko kad aksam pada ⌛️
@memokomback to je laz...daj ijedan dokaz..to je spin vucicev kojem je srpski narod povjerovo...nijedna zastava nije zapaljena
@memokomback Jedno je kad je zapali neko iz mase na putu, a drugo kada se to desi u zgradi skupštine od narodnog poslanika.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srpska politika je takva: Uvijek jedan glumi mirovnjaka a drugi je tu da sprovede ono sto narod zeli da vidi...
Zasto se ovakve i slicne stvari dogode uvijek u Srbiji ? Njima uvijek neko smeta, uvijek im je neko prijetnja pa stvarno su nam zatucane komsije!!
Zanimljivo je da posrbljeni Bosanci vučić i šešelj jebu srbiju
i u kojem smjeru će Srbija krenuti ------- uvijek u onom koji vama ne odgovara,.. stakori Zapamtite to
VOJO NESREĆO
https://youtu.be/Y6cs_pbDaGs fahro srbijanac, opisase ga u 3 min
vala debeli je zasluzio malo da odlezi nije dugo
žalosno je da cijeli region talac jednog izroda, osim ako ovo nije naručeno
Šešelj nije poslanik nego prvo osuđeni ratni zločinac, kojem mora prestati momentalno mandat poslanika, jer ga NIJE DOBIO kao osuđeno lice. Vučić je upoređivao Mogerini sa predsjendikom hrvatskog parlmenta , DA MORAJU DA BUDU MALTERITARINI OD ŠEŠELJA: Mogerini je maltretirao oslobođeni Šešelj a hrvatsku delegaciju ZLOČINAC OSUĐEN RADI RATNOG ZLOČINA NAD HRVATIMA. Vučiću KAO PRAVNIKU NIJE JASNA RAZLIKA između napada osuđenog zločinca i napada SLOBODNOG Šešelja.
ALI JE JASNO cijelom svijetu, i Šešelju treba da bude zabranjen ulazak u EU i bilo kakav kontakt sa parlmentrcima i diplomatama EU ! Ako se PArlment Srbije solederaoše sa Šešeljem, onda SU SVE MASKE SKINUTE, i neko pravi budalom EU, a zna se ko DVOLIČNI VLASI !
glup je svako ko misli da Vučić i Šešelj nisu dio iste ekipe
tačnije, dobar i loš policajac
Je li istina da su Šešelja u KPZ Zenica zvali balerina i Lepa Brena?
@inspekt po sarajevu su ga nasi govnari zvali FINA GRADSKA RAJA,Voja brat nas sarajevski,itd. Sve do 91.
A kako da sankcioniše Šešelja!? Može jedino da mu kaže da je divljak i nevaspitan. Lupeta Sabahudinko za sve pare.
Sijedi žavljoper Šešelj je danas pokazao kako se boriti za svoj narod. Da bogdom naš Bake pošalje ovu krmad sa drine i poskoke sa kamenjara u pm odmah bi glasao za njega.
Šeselj je bio prava fina gracka raja,jugoslaven ponosni sarajlija kao i nele,kusta,lepi mica,itd. Mala je razlika izmedju jugoslavena i cetnika,bas mala.