Komentari (292)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pod broj 1 niko ne ide nigdje da trazi oruzje imamo ga dovoljno, namjenska industrija raste iz godine u godinu a oruzje izvozimo u 45 zemalja. Pod broj 2 ne bojimo se nikoga. Pod broj 3 Duvaj nam svima u BiH lagano.
Sve rečeno 👏👏👏
@Bulevarko. Pod broj 1 Municiju po istocnoj ( ruskoj ) i po zapadnoj ( nato ) varijanti sto malo koja zemlja pravi. Pod broj 2 Puske i to vise vrsta, pod broj 3 Haubice, pod broj 4 raketne bacace, 5 poceli su raditi pvo sisteme. Ima tu jos dosta toga od dodatne opreme itd i to se zna mogu ti nabrajati do sutra. Bitno je da se ne bojimo nikoga sa vama smo se tukli goloruki.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Mi cemo vam golim rukama pucat čvoke ne treba nam oružje...😆😆😆😆😆
I petokolonasima ( konakovicu i forti) smeta bisera, bas kao i uzpovcima
Auuu jeste sposobni to se i vidjelo tokom rata 8 naprema 1 operacija vrdi , usli sa diverzantima na cvrsnicu i dan danas pricaju kako su bili 30 km od sirokog. Nakon par sati bjezali sa vrdi ko mahniti a o makljenu da ne pricam kako su vas ramci razbili. Srednju bosnu nakon buke mrdnuli niste i vi cete cvoke pucat a sa krajesnikom sporazum potpisali
Jašta, ide se po sablje u Saudijsku Arabiju!
HDZ još od srpske agresije i Hnjihovog UZP-a rovari po Bosni zajedno sa Srbima.
Ostali ste bez najodanijeg saradnika u izdaji (Bakira), sad nema dovoljno ruku (SDA miseva) u Parlamentu da izglasaju ono sto Gazda podpise.
Ovom kretenu treba zabranu dati u bih..
sta je sporno,mudro zbori covjek, to sto netko ne moze sazvakati drugu informaciju sem plasirane na federalnoj tv to je drugi par carapa
Zbog ovaki se treba naoruzat bih a posebno bosnjaci i sta vas briga od kuda je orizje vas ce bih da pita uzpeovci fasisti su oni hinje gore od cetalja i treba sve nastojat da se oni isele u hrvasku i tamo se ebaite
Mozda ide da im proda.A vi ste toliko tupi na šegi da stvarno ozbiljno shvatate onu zezu oko ramazanskog topa.Mi Bosanci se najvise zezamo na svoj racun takva nam je kultura i odgoj.Ima itekako materiala i vama da se sprdamo ali to nebi bilo duhovito.
Mora se priznati, lukav uspjeh hrvatske politike i podmimcivi Visoki!
Svijetu je potreban novi Ninberg a nama Blajburg i to pod hitno
Da ne znam ko je rekao bih da je lud a ovako znam da je samo veliki dušmanin državi Bosni i Hercegovini i njenim građanima.
Koji rapali politicar Ljakse prve klase STO BI OLIVER MLAKAR REKAO UPOTREBOM KVISKA GJ RADNANA POPUSITE DUPLO
E kakve gluposti ovi intelektualci valjaju, nevjerovatno. Ono kad agresori postaju žrtve, od, u apsolutno svemu ostalom, stigmatizirane Bosne.
Koliko ste se zadali problemima BiH, to zaista nije normalno. I onda mi kažete da imate dobre namjere prema istoj. Kako ste samo ljigavi.Gadite mi se.
Nema zime ako zarati Kralj Tvrtko Stefana Kotromanic ce da posalje oruzije Bosnjacima !!!!!
Ma i ti i ostali,mi hoćemo da živimo a ne da slušamo vašu svađu.Ako niste sposobni normalno razgovarati dajte ostavku ..Neznatne voditi državu ,neznate pod Bogom milim ništa.Koja budala je glasala za tebe.Idi čuvaj ovce,ti nisi za vođenje politike..