Komentari (286)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte narod uvlačiti u ovo. Ovo su politička pitanja. *ebem vam majku, ja nemam nikakve koristi, predstavljali me ovi "moji" ili taj "vaš", sve su ista vango, i samo gledaju kako će šta lapit. Ja Bošnjak, imam odlične odnose sa normalnim Hrvatima i Srbima. Mrš goveda jedna.
praviti se blesav pred stvarnim problemom, samo doprinosi povecanju problema. Tako da tu jeftinu matru o uvacenju naroda u bezpotrebne probleme, ostavi za pijace,
Odlicno si rekao!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A kad je Čović bio član predsjedništva nikome nije smetalo. Stoka jedna nacionalistička.
Pa što bi smetalo, Čović je bio izabran voljom Hrvata. Bošnjaci nisu mogli Komšića birati tri uzastopna mandata, pa je dotični morao napraviti pauzu nakon drugog. Ali već četiri godine kasnije opet se kandidovao, a Bošnjaci naravno jedva dočekali da ga izaberu u inat Hrvatima.
Ja nemam problema otići u FIS Vitez (vlasnik Pero Gudelj, laka mu crna zemlja) i kupiti pelet. Tu sam kupio i peć (proizvedena u Širokom Brijegu). Nemam ništa protiv Hrvata, kakve se ovo gluposti? Koji bošnjački entitet? Je li frustracija zbog Agrokora još tolika?
Nekoliko puta izgovorena laz postaje istina. Hrvati su od Tuđmana dobili putovnice i tako je poceo njihov odlazak u HR i EU. Hrvati koji su ostali u F BiH imaju ista prava kao i svi koji tu zive. Cini se da hrvatima treba vise prava nego ostalima i u tom grmu lezi zec. A propaganda im je na zavidnom nivou, sto su uostalom dobro izvjezali za vrijeme protekloga rata.
Nekoliko puta izgovorena laz postaje istina. Hrvati su od Tuđmana dobili putovnice i tako je poceo njihov odlazak u HR i EU. Hrvati koji su ostali u F BiH imaju ista prava kao i svi koji tu zive. Cini se da hrvatima treba vise prava nego ostalima i u tom grmu lezi zec. A propaganda im je na zavidnom nivou, sto su uostalom dobro izvjezali za vrijeme protekloga rata.
Milanoviću raste popularnost među nacionalistima. Kopirao Dodika koji je iz krajnje ljevice prešao u krajnju desnicu. Samo puki interes. Tako se radi danas. Narod nema veze sa politikom.
Umjesto da se mjesas u politiku susjeda trebali ste rjesavat covid sotuaciju stoko politicka. Nesta ko za hrvate se brinu a citav balkan najvise smrti
grlić, smegma
Gospodine Radman, mi nismo Bošnjaci, mi smo partizani. Prespavali smo prošli rat, ali računajte na nas u budućnosti.
mi Bosnjaci, imamo najvecu odgovornost prema BiH da sto je moguce vise sprijecimo raspad ove drzave kao i stvaranje nacionalnih torova. nazalost, svijet je 92-95 bio protiv nas i dozvolio je formiranje fasisticke genocidne tvrorevine rs koja se danas dici "demoktratijom" i "funkcionalnoscu" nakon sto su sve druge narode sveli na nivo statisticke greske? nastavljamo nasu borbu za normanu drzavu pa makar do sudnjeg dana trajala...
E sad slijede analize porijekla odakle je ko...pa samim tim svi vi koji o tome pišete pokazujete koliki ste nacionalisti...Šta se onda bunite kad vam se drugi petljaju u posao?
Mrš u 3PM....
ne ide im kako su planirali pa sad zdruzni poduhvat napada na BH
ne ide im kako su planirali pa sad zdruzni poduhvat napada na BH
Neće ni Grlica dugo. Optužen je za korupciju. Na stranu što je korumpiran, ali red je da naši BiH političari krenu u ofanzivu u Hrvatskoj. Ako ćemo bez prestanka pucati ovakve nebuloze u stilu Htrvat Tralala, vrijeme je da se naprimjer postavi pitanje srpkog i bošnjackog entiteta u istoj. Gospodo ako hoćete ovakve primitivne srednjevjekovne standarde onda trebaju isti da važe i u vašoj banani republici (koja usput i geografski podsjeća na bananu).
oov samo pokuzuje koliko su nesposobni i da nam nista na mogu...samo ko ciganska mecka moze da skakuce
Jel ovaj nosi dva prezimena da sakrije koliki je seljak ili je uzeo ženino
Grlic-Radman se udao pa primio muzevo prezime Radman